New York Fashion Week: Οι πιο εντυπωσιακές τάσεις που κατέκτησαν το street style της Νέας Υόρκης

10:55 13/9/2022 - Πηγή: InStyle

Φαντασμαγορική, καθηλωτική και άκρως λαμπερή. Η μητρόπολη της μόδας φόρεσε τα καλά της και υποδέχτηκε στους δρόμους της τα πιο στιλάτα κορίτσια του πλανήτη, τα οποία κατέφθασαν με σκοπό όχι μόνο να παρακολουθήσουν τα shows των πιο δημοφιλών οίκων, αλλά και να ορίσουν με τις εμφανίσεις τους τις επόμενες τάσεις. Εκεί που όλα ξεκινάνε, εκεί όπου τα νέα trends γεννιούνται, εκεί που η μόδα είναι τρόπος ζωής. Η Νέα Υόρκη απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι η πόλη

που δεν κοιμάται ποτέ, γιατί ακόμα και στο σκοτάδι τα πιο υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν και τα πιο υπέροχα outfits να κυκλοφορήσουν στους δρόμους της.

Credit: Sira Pevida/Instagram

Σέξι κρόσια και φλογερές εντάσεις: η θηλυκότητα παντρεύεται με την edgy αισθητική των πιο δυναμικών αξεσουάρ σε ένα αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει όσο κανένα άλλο. Το mix&match αποθεώνεται και το street style της Νέας Υόρκης γεμίζει τολμηρά outfits, έτοιμα για όλα!

Credit: The style stalker/Instagram

Glam σοφιστικέ πέρλες: και μόνο αρκούν για να βάλουν μια παριζιάνικη πινελιά στην αμερικανική πρωτεύουσα της μόδας. Ένα look με αιχμηρή αισθητική που απογειώνει την κομψότητα μέσα από έναν hot, διάφανο τρόπο.

Credit: Jessica Wang/Instagram

Tie-dye all over: σε πιο cool μονοπάτια, το ξεβαμμένο μοτίβο βάφει με τον δικό του χαρακτήρα τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η τάση που επανήλθε από τα 00s αναμένεται να κυριαρχήσει όχι μόνο στο street style, αλλά και στις πιο επίσημες εκδηλώσεις.

Credit: Sira Pevida/Instagram

Το New Look του Dior: δεν ξεχάστηκε ποτέ και η ομορφιά του διατηρήθηκε και ωρίμασε σαν το παλιό καλό κρασί. Μια γραμμή, η οποία μέχρι και σήμερα συνεχίζει να αγκαλιάζει κάθε γυναικεία σιλουέτα, αναδεικνύοντάς τη με τον πιο classy τρόπο.

Credit: Livia/Instagram

Όλα τα 00s μαζί: φιόγκοι, διαφάνειες, γουνάκια και τολμηρά cut-outs συνδυάζονται σε ένα αμφιλεγόμενο outfit που τα έχει όλα. Κι εμείς αναρωτιόμαστε… είναι μόδα ή κιτς;

Credit: Mary Leest/Instagram

Το Fendi look: μετά το Miu-Miu look, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις και φορέθηκε σχεδόν από κάθε It girl, φέτος ο οίκος Fendi αποσκοπεί στο να καθιερώσει το δικό του σύνολο, το οποίο όπως πολύ λογικό είναι, θα πηγαίνει πακέτο με μία baguette!

Credit: Leonie Hanne/Instagram

It’s a Barbie moment: ναι, το τσιχλοφουσκί της bariecore τάσης έκανε την παρέλασή του και στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε πόσο ακόμα ροζ μπορούμε να αντέξουμε. Μήπως είναι καιρός να το αφήσουμε για λίγο πίσω και να ξεκουράσουμε τα ματάκια μας; Μια ιδέα εκφράζουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα