Nicolas Cage: Απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη νέα του σύζυγο Riko Shibata

11:48 8/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ο 58χρονος Nicolas Cage έγινε πατέρας για τρίτη φορά, καθώς καλωσόρισε στο κόσμο την πρώτη του κόρη August Francesca Coppola με τη νέα του σύζυγο, την 27χρονη ηθοποιό Riko Shibata.

Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People, η μικρή γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και μητέρα και κόρη τα πάνε καλά. Ο Cage

έχει ήδη έναν 31χρονο γιο, τον Weston Coppola Cage με την πρώην σύντροφό του Christina Fulton και τον 16χρονο Kal-El με την πρώην σύζυγό του Alice Kim.

Credits: Hollywood Star Kids/InstagramΑγνώριστος ο Nicolas Cage – To νέο… άγριο look του

Η Shibata είναι η πέμπτη σύζυγος του εκκεντρικού ηθοποιού. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Φεβρουάριο του 2021 αφού συναντήθηκαν στην Ιαπωνία περίπου ένα χρόνο νωρίτερα. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν ένα παιδί μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas cage ft riko shibata (@nicolascageftriko9464)

“Τα αγόρια μου είναι μεγάλα πλέον και μου λείπει να πηγαίνω στο κατάστημα παιχνιδιών. Μου λείπει να τραγουδάω νανουρίσματα και να κουνιέμαι στην κουνιστή πολυθρόνα. Ανυπομονώ να επιστρέψω σε αυτό” είχε πει στο Access Hollywood.

O Cage, παντρεύτηκε για πρώτη φορά με την Patricia Arquette (1995-2001), στην συνέχεια την Lisa Marie Presley (2002-2004), την Alice Kim (2004-2016) και την Erika Koike (2019).

Να τους ζήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα