Nicole Kidman: Bραβείο συνολικής προσφοράς σε μια τελετή γεμάτη σταρ

20:42 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Nicole Kidman θα παραλάβει το βραβείο συνολικής προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI). Στην ειδική τελετή, στις 27 Απριλίου, παρόντες θα είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ.

Στο γκαλά όπου θα τιμηθεί η Kidman στο 49ο AFI Life Achievement Award

Gala, παρουσιαστές έχουν οριστεί η Meryl Streep, ο Morgan Freeman, η Naomi Watts και η Reese Witherspoon. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ στις 27 Απριλίου.

NICOLE KIDMAN pic.twitter.com/EU8Ma77tWL

— FAMOUS WOMEN (@Kevin10919728) April 14, 2024

Η επίσης βραβευμένη με το AFI Life Achievement Award, Meryl Streep συνεργάστηκε με την Kidman στο Big Little Lies του HBO, όπως και η Witherspoon. Τόσο η Kidman όσο και η Witherspoon ήταν εκτελεστικοί παραγωγοί της βραβευμένης με Emmy επιτυχημένης σειράς.

Η Watts είναι φίλη της Kidman, εδώ και χρόνια, από την αρχή της υποκριτικής καριέρας τους, αφού και οι δυο σταρ προέρχονται από την Αυστραλία. Και οι δύο πρωταγωνίστησαν στην ταινία του 1991 Flirting. Επίσης, ο Freeman και η Kidman συνεργάστηκαν στη σειρά Lioness της Paramount για την Taylor Sheridan.

nicole kidman at cannes, 2003 pic.twitter.com/dWmPuJd2Jx

— popculture (@notgwendalupe) April 18, 2024

“Η Nicole Kidman ενσαρκώνει την αίγλη και τον ρομαντισμό του παλιού Χόλιγουντ – ένα πραγματικό είδωλο της οθόνης – αλλά είναι επίσης ριψοκίνδυνη – και έτσι κάθε ερμηνεία της είναι κάτι καινούργιο και κάτι βαθύ“, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του AFI Bob Gazzale. “Και όπως όλοι οι πραγματικά σπουδαίοι καλλιτέχνες, η Nicole όχι μόνο προσφέρει, αλλά οδηγεί τον πολιτισμό μπροστά με τη δέσμευσή της να ενισχύσει τις φωνές των γυναικών σκηνοθετών και παραγωγών”.

Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, η Kidman είναι ο πρώτος Αυστραλός ηθοποιός που λαμβάνει το βραβείο AFI Life Achievement Award, μαζί με παλαιότερους τιμώμενους όπως οι Bette Davis, Alfred Hitchcock, James Stewart, Gene Kelly, Kirk Douglas, Sidney Poitier, Elizabeth Taylor, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Harrison Ford, Barbra Streisand, Tom Hanks, Meryl Streep, Al Pacino, Morgan Freeman, Jane Fonda, Steve Martin, Diane Keaton, George Clooney, Denzel Washington και Julie Andrews.

Keywords
Τυχαία Θέματα