Nicole Kidman: Αγνώριστη πριν από 27 χρόνια

Η Nicole Kidman ήταν εντυπωσιακή στην προβολή της επερχόμενης δραματικής σειράς “Expats” σε κινηματογράφο του Σίδνεϊ. Το στοιχείο που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι η Nicole άνοιξε αυτόν τον κινηματογράφο πριν από 27 χρόνια.

Η 56χρονη σταρ επέστρεψε στον κινηματογράφο Palace Verona για την προβολή της νέας της σειράς, σχεδόν τρεις δεκαετίες αφού άνοιξε το σινεμά μα την ταινία της “To Die For.”

Nicole attends a special screening for her new show EXPATS last night in Sydney. #Prime #LuluWang pic.twitter.com/CW4hJjMLmv

Nicole Kidman Fans (@NKidmanFans) December 20, 2023

Nicole Kidman attends a special screening of ‘Expats’ at Palace Verona in Sydney

More images at: https://t.co/7klHohlt55#NicoleKidman #GAWBY pic.twitter.com/4Ou1tuYDoT

— GAWBY.com (@GAWBYcom) December 21, 2023

Η Nicole φορούσε ένα εξαιρετικό φόρεμα στο χρώμα της σαμπάνιας με βαθύ ντεκολτέ. Επεδείκνυε αψεγάδιαστη επιδερμίδα με απολύτως νεανική όψη. Τη συνόδευε ο σύζυγός της Keith Urban.

My, have you changed! Nicole Kidman looks very different as she returns to the cinema she opened 27 years ago https://t.co/KIxUinZ8mc pic.twitter.com/i0FoiOQKKS

Daily Mail Online (@MailOnline) December 21, 2023

Φυσικά η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με αυτήν πριν από 27 χρόνια, όταν άνοιγε τον κινηματογράφο στις αρχές του 1996. Τα ζυγωματικά της δείχνουν πλέον πιο έντονα, όπως και τα φρύδια της που είναι ανασηκωμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα