No Rain, No Flowers! Τι θα φορέσουμε τις βροχερές μέρες της άνοιξης

21:41 21/4/2024 - Πηγή: InStyle

Κι από εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε την πρώτη μας βουτιά στη θάλασσα, το δελτίο καιρού μας προειδοποιεί για… βροχές! Οι φετινές ανοιξιάτικες μέρες δείχνουν να είναι πιο άστατες από ποτέ και αυτό είναι κάτι που δυσκολεύει το καθημερινό δίλημμα του «τι να φορέσω σήμερα;». Την απάντηση, θα σας τη δώσουμε εμείς, όχι γιατί το έχουμε με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αλλά γιατί ξέρουμε από styling και layering. Μια τάση που θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη

σε αυτές τις αψυχολόγητες καταστάσεις. Τι φοράμε λοιπόν για να μην καταλήξουμε σαν βρεγμένες γάτες;

6 looks για την ανοιξιάτικη βροχήΤζιν και φούτερTracksuit και sneakersΠολύχρωμες καμπαρντίνεςΜίνι με καλσόνΓαλοτσάκια με μακρύ παλτόNo pants με bomberΤζιν και φούτερ

Κλασική αγαπημένη συνταγή. Όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, ποντάρουμε πάντα στο αγαπημένο μας τζιν και σε μια φαρδιά διασκεδαστική φούτερ. Και αν θέλουμε να το κάνουμε λίγο πιο στιλάτο, φοράμε το σύνολο σε XL μεγέθη. Εύκολο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Tracksuit και sneakers

Το athleisure έχει γίνει τρόπος ζωής με την αγαπημένη μας φόρμα να αποκτά όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Βάζουμε χρώμα, προσθέτουμε ένα ζευγάρι sneakers και συνοδεύουμε το outfit ακόμα και με κλασικό πουκάμισο, κάνοντας mix&match στα στιλ. Βολεύει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη k a r i n teigl (@constantly_k)

Πολύχρωμες καμπαρντίνες

Ο καιρός μπορεί να είναι μουντός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και το σύνολό μας. Σπάμε τη μονοτονία του μελαγχολικού street style φορώντας καμπαρντίνες με prints, ζωηρά χρώματα και χαρακτήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anaïs Van Oekel (@anais.closet)

Μίνι με καλσόν

Η βροχή ήρθε παρέα με το κρύο. Αυτό βέβαια, δεν μας πειράζει καθόλου αφού μπορούμε και πάλι να φορέσουμε τα αγαπημένα μας χρωματιστά καλσόν με μίνι φούστες και χαριτωμένα Mary-Janes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lara (@lara_bsmnn)

Γαλοτσάκια με μακρύ παλτό

Αν σας αρέσει κι εσάς να τραγουδάτε κάτω από τη βροχή, τότε θα προτείναμε να το κάνετε φορώντας μίνι γαλοτσάκια που θα σας προστατέψουν με έξτρα στιλ. Ένα μακρύ παλτό από πάνω, ιδανικά σε έντονο χρώμα, και… έτοιμες να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

No pants με bomber

In style και παντός καιρού! Τα hot pants δεν είναι μόνο η τελευταία λέξη της μόδας αλλά και ένα έξυπνο ρούχο για να δείξουμε στιλάτες αυτές τις δύσκολες μέρες. Παίζουμε με τις αναλογίες και τα μεγέθη και με ένα bomber δίνουμε άποψη στο μικροσκοπικό αυτό κομμάτι. Πόσο πιο cool!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα