O Jared Leto γίνεται… Karl Lagerfeld

17:09 7/10/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Jared Leto φροντίζει ώστε να διατηρηθεί η κληρονομιά του Karl Lagerfeld.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον αείμνηστο σχεδιαστή.

“Αισθάνομαι ότι αυτή είναι μια πλήρης στιγμή και ο Karl θα ήταν περήφανος γι’ αυτό που κάνουμε” είπε ο Leto

στο Women’s Wear Daily για τον αείμνηστο Γερμανό σχεδιαστή, ο οποίος πέθανε το 2019 σε ηλικία 85 ετών.

Σημείωσε ότι η ταινία θα καταγράψει τις “βασικές σχέσεις στη ζωή του Karl Lagerfeld, ειπωμένες μέσα από ένα απρόβλεπτο πρίσμα, όπως άλλωστε ήταν και ο ίδιος”. Ωστόσο, ο σταρ τήρησε σιγήν ιχθύος όσον αφορά σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη ταινία. “Ο ρόλος μου είναι να τον απεικονίσω στην οθόνη όσο πιο ειλικρινά μπορώ” πρόσθεσε ο Leto.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto)

Σε μια προσπάθεια να τιμήσει την κληρονομιά του Lagerfeld μέσω της κάμερας, ο Leto, ο οποίος πρόκειται να κάνει την παραγωγή της ταινίας με τη σύντροφό του Emma Ludbrook, διόρισε τρεις από τους στενότερους και πιο έμπιστους επιχειρηματικούς συνεργάτες του εκλιπόντος σχεδιαστή ως εκτελεστικούς παραγωγούς της ταινίας.

Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται ο CEO του Karl Lagerfeld, Pier Paolo Righi, η αντιπρόεδρος του τμήματος επικοινωνίας του Lagerfeld, Caroline Lebar, και ο προσωπικός βοηθός του αείμνηστου δημιουργικού διευθυντή της Chanel, Sébastien Jondeau.

Keywords
Τυχαία Θέματα