O Mark Ruffalo συμμετέχει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

13:57 28/5/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Mark Ruffalo είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Hollywood. Έχοντας συμμετάσχει σε βραβευμένες ταινίες, όπως το Spotlight και το Foxcatcher, έχει υπάρξει πολλές φορές υποψήφιος για oscar. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Hulk στη σειρά ταινιών της Marvel “The Avengers”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avengers (@avengers)

Ο Ruffalo ετοιμάζεται τώρα να κάνει ένα νέο βήμα στη καριέρα του. Θα συμμετέχει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Στο καστ του διεθνούς φήμης Έλληνα σκηνοθέτη συναντάμε ήδη A-listers του Hollywood. H Emma Stone, που συνεργάστηκε με το Γιώργο Λάνθιμο και στο οσκαρικό “The Favorite”, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cinematic Artistry (@cinemartistry)

Το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Λάνθιμου βασίζεται στο σατιρικό μυθιστόρημα “Poor Things” του σκοτσέζου Alasdair Gray. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια νέα εκδοχή του “Frankenstein”, όπου τη θέση του τέρατος έχει πάρει μια όμορφη και δυναμική γυναίκα. Η Bella Baxter λοιπόν υποτίθεται ότι επιστρέφει στη ζωή με τον εγκέφαλό της να έχει αντικατασταθεί απ’ αυτόν ενός βρέφους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma in English ايما بالعربى (@emmastonex_)

Στο σενάριο συναντάμε ξανά τον Tony McNamara, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Έλληνα σκηνοθέτη και στο σενάριο της “Ευνοούμενης”. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα σ’ αυτή τη χρονιά και η ταινία θα είναι έτοιμη το 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Mark Ruffalo, Γιώργου Λάνθιμου,O Mark Ruffalo, giorgou lanthimou