Office Look: 6 δυναμικά σύνολα για να πάτε σε άλλο επίπεδο το power dressing

Το office look δεν είναι απλά μια τάση την οποία φοράμε για να πάμε στο γραφείο, αλλά μια δήλωση αυτοπεποίθησης και δύναμης. Στον επαγγελματικό χώρο, το πώς ντύνεσαι μεταφέρει ένα μήνυμα: είναι η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο, μια ευκαιρία να δείξεις την προσωπικότητά σου και την επαγγελματική σου διάθεση.

Το office look πηγαίνει χέρι-χέρι με συνδυασμούς που αποπνέουν σοβαρότητα και παράλληλα εκφράζουν το προσωπικό στιλ. Οι γήινες αποχρώσεις, οι καθαρές γραμμές και η επιλογή

υψηλής ποιότητας υφασμάτων αποτελούν βασικά στοιχεία. Το σωστό μίγμα μεταξύ επίσημου και άνετου δημιουργεί ένα ισχυρό statement.

Τι θα φορούσαμε στο γραφείο…

Αμάνικο μίντι φόρεμα

Το αμάνικο μίντι φόρεμα αναδεικνύει τη θηλυκότητα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό επαγγελματικό look. Το φοράμε με ψηλοτάκουνα παπούτσια και διακριτικά αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paola Cossentino (@paola_cossentino)

Total γκρι με δερμάτινο σακάκι

Ένα κλασικό γκρι σύνολο από την κορυφή ως τα νύχια θα είναι πάντα in. Αν ωστόσο θέλετε να το κάνετε λιγάκι πιο ενδιαφέρον, τότε σύμμαχός σας είναι μερικά δερμάτινα στοιχεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Ανδρικό παντελόνι με λευκό πουλόβερ

Το ανδρικό παντελόνι ταιριάζει αρμονικά με ένα λευκό πουλόβερ, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο look που είναι ταυτόχρονα κομψό και άνετο. Πανεύκολο και ιδανικό για κάθε εποχή, κάθε δουλειά, κάθε συνάντηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

Slip dress με motorcycle boots

Φοράμε το slip dress, ένα κομμάτι που αγκαλιάζει τις καμπύλες, με μπότες μοτοσυκλέτας, προσδίδοντας έναν αέρα ροκ διάθεσης στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αναπάντεχος συνδυασμός και εντελώς cool.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Cropped τζιν με σουέτ σακάκι

Το cropped τζιν, σε συνδυασμό με ένα σουέτ σακάκι, δημιουργεί ένα casual chic look που εντυπωσιάζει με την απλότητά του. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες κι έτοιμες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Total κόκκινα με μίνι φούστα

Ένα total look σε κόκκινες αποχρώσεις με μίνι φούστα αποπνέει αυτοπεποίθηση και δύναμη. Ιδανικό για μια ημέρα που ο στόχος είναι να ξεχωρίσετε. Και μετά, μπορείτε άνετα να βγείτε για after work drinks!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxury Woman LifeStyle (@luxurywoman_life)

Keywords
Τυχαία Θέματα