Olivia Rodrigo: Ενθουσίασε τους fans με το σατέν μίνι φόρεμά της

14:21 20/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Olivia Rodrigo έμοιαζε με punk rock queen μετά από μια συναυλία στο The Bowery Ballroom στη Νέα Υόρκη.

Η 19χρονη τραγουδίστρια βγήκε από το χώρο με ένα μαύρο σατέν slip, μίνι φόρεμα με δαντελένιο μπούστο. Περπάτησε με μεγάλα μαύρα loafers και ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες.

Η εμφάνιση της

Rodrigo έγινε μετά την είδηση ότι ο τραγουδίστρια θα εισαγάγει την 48χρονη Alanis Morissette στο Hall of Fame των Καναδών τραγουδοποιών.

«Θυμάμαι ότι άκουσα την Alanis για πρώτη φορά όταν ήμουν περίπου 13 ετών. Ήμουν στο αυτοκίνητο με τους γονείς μου», είπε η Rodrigo σε μια δήλωση στο Canadian Songwriters Hall of Fame. Και συνέχισε, «Άκουσα το “Perfect” και είπα, Ω, Θεέ μου… Μπορείς να γράψεις τέτοια τραγούδια; Απλώς κοίταξα τη μουσική και τη σύνθεση τραγουδιών με εντελώς διαφορετικό τρόπο μετά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canadian Songwriters HOF (@cshfmusic)

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι Καναδοί μουσικοί Alessia Cara, JP Saxe και Ruby Waters πρόκειται επίσης να αποδώσουν αφιερώματα στη Morissette. Άλλοι καλλιτέχνες που θα ενταχθούν στο πλευρό της Morissette είναι οι Bryan Adams, David Foster, Jim Vallance και Daniel Lavoie.

Μουσικά Βραβεία Billboard 2022: Η Olivia Rodrigo κέρδισε τα περισσότερα βραβεία της βραδιάς Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Canadian Songwriters HOF (@cshfmusic)

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στο Massey Hall του Τορόντο.

Η Rodrigo και η Morissette πήραν συνεντεύξεις η μια από την άλλη για το τεύχος Musicians on Musicians του Rolling Stone, όπου δεσμεύτηκαν για το γεγονός ότι και οι δύο έχουν γράψει διάσημους δίσκους χωρισμού, η Rodrigo το “Sour” και η Morissette το “Jagged Little Pill”.

Keywords
Τυχαία Θέματα