Olivia Wilde: Το καρφί της στον Harry Styles

10:04 21/9/2023 - Πηγή: InStyle

H Olivia Wilde εθεάθη να αποχωρεί από το γυμναστήριο της Tracy Anderson στο Studio City που είναι μόνο για μέλη και εντυπωσίασε με την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Πριν από λίγους μήνες παραλίγο να έχει μία αμήχανη συνάντηση με τον πρώην της Harry Styles, καθώς εκείνος έφθασε στο γυμναστήριο περίπου μισή ώρα αφού εκείνη είχε αποχωρήσει μετά την προπόνησή της.

Harry Styles-Olivia Wilde:
Δυο ξένοι στην ίδια πόλη – Η… παραλίγο αμήχανη συνάντηση στο γυμναστήριο

Το ζευγάρι χώρισε τον Νοέμβριο και οι φήμες ήθελαν την Olivia Wilde σε κακή κατάσταση μετά τον χωρισμό. Ωστόσο, φαίνεται πως ο χωρισμός της άφησε κάποια πικρία, καθώς η ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει το… καρφί της σε συνέντευξή της. Τουλάχιστον, οι θαυμαστές της έτσι εξέλαβαν το σχόλιό της, ως “πυρά” κατά του πρώην της, Harry Styles.

Harry Styles: Αποκάλυψε τατουάζ αφιερωμένο στην πρώην του Olivia Wilde

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα η Olivia βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα μόδας και ήταν καλεσμένη του κωμικού Kareem Rahma από τη Νέα Υόρκη στη διαδικτυακή σειράς του, Subway Takes. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους για το καραόκε, το οποίο σημειωτέον λατρεύει ο Harry Styles, η Wilde δήλωσε ότι ο Justin Bieber είναι ο “σπουδαιότερος τραγουδιστής στη γη.”

Ο Bieber συμμετέχει στο νέο R&B κομμάτι Moments του Diddy, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη.

“Οι καλοί τραγουδιστές δεν πρέπει να κάνουν καραόκε. Δεν είναι γι’ αυτούς“, είπε χαρακτηριστικά η Olivia.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SubwayTakes (@subwaytakes)

“Μπορούν να πάνε να πληρωθούν για να το κάνουν αυτό. Εμείς στην κοινότητα των μη καλών τραγουδιστών πληρώσαμε για να μπορούμε να πάμε και να τραγουδήσουμε. Πληρώνουμε καλά λεφτά για να μπορούμε να πάμε και να τραγουδήσουμε άσχημα. Είμαι απαίσια [στο καραόκε], αλλά αυτό είναι το θέμα… Δεν τραγουδάω. Δεν τραγουδάω ούτε το happy birthday γιατί θα το καταστρέψω. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, οπότε είμαι ιδανική παρτενέρ για καραόκε!” είπε η Olivia και πρόσθεσε:

“Δεν έχει καν σημασία πόσο καλός είσαι. Όπως δεν υπάρχει κανένας τραγουδιστής αρκετά καλός ώστε να θέλω να τον δω να κάνει καλά καραόκε“. Σ’ αυτό το σημείο οι θαυμαστές σχολίασαν αμέσως ότι η Wilde “έριχνε βολές” στον πρώην σύντροφό της Harry Styles, ο οποίος αγαπάει το καραόκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα