Oscars 2023: Η Rihanna έφερε το maternity style στο χαλί και μάγεψε επί σκηνής

08:24 13/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ντυμένη με ένα δερμάτινο καφέ look με διαφάνειες, η Rihanna έφτασε στο σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ με το δεύτερο μωρό της σε πρώτο πλάνο – η πρώτη της δημόσια εμφάνιση υψηλού προφίλ μετά το Super Bowl

του περασμένου μήνα.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, η οποία ήταν υποψήφια στην κατηγορία του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού των βραβείων, φόρεσε ένα δερμάτινο σουτιέν και μάξι φούστα, από τον οίκο Alaïa, πάνω από ένα διχτυωτό ζιβάγκο. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό look με έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη και τα νύχια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 30 PA’ ARRIBA EL SHOW (@30paarribaoficial)


Η Rihanna, η οποία περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον A$AP Rocky, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο ημίχρονο στο Super Bowl τον Φεβρουάριο. Εκείνο το βράδυ φόρεσε επίσης Alaïa , ως μέρος ενός custom-made κατακόκκινου look που περιλάμβανε επίσης σχέδια της ισπανικής εταιρείας Loewe.
Η σταρ βοήθησε στον επαναπροσδιορισμό της μόδας της εγκυμοσύνης, ντυμένη με τόλμη με τολμηρά και styllish σύνολα (crop tops και διαφάνειες) κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Revista Imagen Miami (@imagenmiami)


Αφού έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά στο χαλί, η σταρ ανέβηκε στη σκηνή των Oscars για να ερμηνεύσει το τραγούδι της “Lift Me Up” από το “Black Panther: Wakanda Forever” φορώντας ένα άλλο belly-baring σύνολο από τον Maison Margiela. Το κομμάτι, το πρώτο της σινγκλ εδώ και έξι χρόνια, κέρδισε υποψηφιότητα τόσο στα Όσκαρ όσο και στις Χρυσές Σφαίρες του Ιανουαρίου. Και στις δύο, βρέθηκε απέναντι στην τραγουδίστρια Lady Gaga, το τραγούδι της οποίας “Hold My Hand” εμφανίστηκε στο “Top Gun: Maverick”.

To Badgal μάγεψε τους καλεσμένους αλλά και τους τηλεθεατές με την ερμηνεία αλλά και την απαστράπτουσα εμφάνιση της.

Ο λόγος που η Rihanna έκανε την πιο «ντυμένη» εμφάνιση στην πιο iconic performance της ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα