Over 50s Style: Η Demi Moore έχει το μυστικό για τα πιο cool καθημερινά looks

19:30 6/2/2024 - Πηγή: InStyle

Υπάρχουν celebrities που μας γοητεύουν. Για το στιλ, την οικεία και γήινη προσωπικότητα, την ενσυναίσθηση και φυσικά για το υποκριτικό ταλέντο.

Η Demi Moore ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Αγαπιέται από τους 40-50 something αλλά και από κάθε γενιά που τη γνωρίζει μέσα από τις ταινίες της.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore

(@demimoore)

Μεταξύ άλλων, μας αρέσει το lifestyle που ακολουθεί και ο τρόπος που συμπαρίσταται στον Bruce Willies. Ο διάσημος ηθοποιός και πατέρας των παιδιών της, πάσχει από άνοια και η πρώην συμβία του στέκεται με συγκινητικό τρόπο στο πλευρό του.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Εστιάζοντας στην αισθητική της, η Moore διαθέτει μια ultra ποικιλόμορφη ντουλάπα με outfits για κάθε περίσταση. Το δυνατό της χαρτί στις off-duty εμφανίσεις της είναι τα casual looks. Η 61 χρονη παραδίδει μαθήματα κομψότητας ακόμα και στις πιο άβολες συνθήκες (π.χ. στα χιόνια) και εμπνέει τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Αν παρατηρήσουμε λίγο πιο προσεκτικά, θα δούμε πως έχει 3 βασικά outfit formulas για τις καθημερινές της εμφανίσεις.

Jean-ious αισθητικήCredit:@demimoore/Instagram

Σετάρει χοχόλικα πουλόβερ ή oversized πλεκτές ζακέτες με straight και wide-leg jeans. Τα σύνολά της ολοκληρώνει με booties και δεν διστάζει να δοκιμάσει χιαστί τσάντες-μπανάνα.

Athleisure και girlyCredit: @scoutlaruewillis/Instagram

Athleisure και casual. Αυτό χαρακτηρίζει το χειμωνιάτικο καθημερινό στιλ της δημοφιλούς ηθοποιού. Στις εικόνες από τα social, η Αμερικανίδα σταρ φορά puffer μπουφάν, snow μποτάκια και φόρμες 3/4.

Maxi γοητεία Credit:@demimoore/Instagram

Γυναίκα με αυτοπεποίθηση και νεανικό πνεύμα, η Demi Moore πείθει και την πιο δύσπιστη να δοκιμάσει το total black look που λατρεύει. Αγαπημένα της, οι maxi φούστες, τα ζιβάγκο, τα booties και τα διαχρονικά μαύρα duster coats.

Keywords
Τυχαία Θέματα