Pamela Anderson: ‘Eνιωσε ότι την «εκμεταλλεύονται» στα γυρίσματα της εκπομπής ανακαίνισης του σπιτιού της

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Pamela Anderson έχει αντιμετωπίσει πολλές μορφές εκμετάλλευσης και σε διάφορες μορφές.

Αυτό τον καιρό η 56χρονη ηθοποιός έχει πάρει απόφαση να ενδυναμώσει τον εαυτό της. Να πάρει τον έλεγχο της ζωής της. Μάλιστα, ξεκίνησε με τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής ανακαίνισης σπιτιού της, «Pamela’s Garden of Eden».

Η 1η σεζόν της εκπομπής για πρώτη φορά προβλήθηκε στο HGTV και το Hulu το 2022. Η 2η σεζόν κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η σειρά παρακολουθεί τη ζωή της Anderson.

Μακριά από τη λάμψη και τη γοητεία του Hollywood. Εκεί που δημιουργεί τον προσωπικό της παράδεισο, στο νησί του Βανκούβερ, ανακαινίζοντας το ακίνητο της γιαγιάς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

«Την πρώτη σεζόν, ήμουν λίγο μπερδεμένη. Δεν ήταν η αγαπημένη μου περίοδος της ζωής μου. Bρισκόμουν σε κατάσταση επιβίωσης. Έγραφα παράλληλα τα απομνημονεύματά μου “Love, Pamela”. Γυρίζαμε και το ντοκιμαντέρ “Pamela: A Love Story”. Η ζωή μου είχε όλο ανοιχτές πληγές. Δεν υπήρχε ευτυχία στη ζωή μου, δήλωσε η σταρ στο People.

«Η δεύτερη σεζόν έχει να κάνει με τη λύτρωση, την αυθεντικότητα, την αλήθεια και την αυτοαποδοχή. Παίρνω πίσω τη δύναμή μου, αντί να την εγκαταλείψω.

Πήρα τον έλεγχο της σειράς και βρήκα έναν τρόπο να τηρήσω το όραμά μου και να το μετατρέψω σε μια θετική εμπειρία. Το κράτησα αληθινό».

Η Anderson συνέχισε να εξηγεί ότι δεν αισθάνθηκε πως η διαδικασία παραγωγής ήταν διαφανής απέναντί της. Πρόσθεσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ θα κατέληγαν να εμβαθύνουν στο παρελθόν της, αντί να επικεντρωθούν στον σχεδιασμό του σπιτιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

«Πριν, πίστευα ότι ήταν μια μικρή εκπομπή του HGTV Canada. Και ότι θα αφορούσε μόνο τον βιώσιμο σχεδιασμό. Έκανα λάθος, δυστυχώς, και για άλλη μια φορά ένιωσα ότι με εκμεταλλεύονται ελαφρώς», παραδέχτηκε.

«Επέτρεπα σε άλλους να παίρνουν αποφάσεις. Δεν είχα ιδέα ότι θα χρησιμοποιούσαν παλιές φωτογραφίες ή πρώην συζύγους ή οτιδήποτε από τη ζωή μου ως celebrity. Είναι πάντα σοκαριστικό το γεγονός ότι αυτό το κομμάτι μου είχε τόσο ενδιαφέρον… Στην πιο αδύναμη και στη χειρότερη στιγμή μου. Όλα αυτά πέρασαν. Είναι παρελθόν».

Η Anderson δίνει προτεραιότητα στον ορισμό της ευτυχίας της αυτές τις μέρες. «Δεν υπάρχει βιασύνη πια στη ζωή μου. Αυτό το έχω μάθει. Προτεραιότητά μου είναι οι κήποι μου. Οι γιοι μου ασχολούνται με τα κτήρια. Ζώ σε ένα ευτυχισμένο μέρος, περιτριγυρισμένη από λουλούδια, δέντρα και σκύλους…» δήλωσε στο People. «Και φτιάχνω τουρσιά!» Ακόμη μια ακόμη πτυχή του slow living που επέλεξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα