Paris Hilton: Έκανε πάρτι για την πρεμιέρα της νέας της σειράς στο Netflix

12:32 12/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Paris Hilton, πριν λίγες μέρες, έκανε ένα λαμπερό πάρτι στο Los Angeles, όπου γιόρτασε την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Netflix, “Cooking With Paris”. Η συγκεκριμένη πρόταση, προήλθε μετά την μεγάλη επιτυχία του viral video μαγειρικής που ξεκίνησε η διάσημη κληρονόμος στο You Tube, και αναμένεται στις οθόνες μας τις επόμενες μέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)


Η ίδια έφθασε στο πάρτι ντυμένη με μια αέρινη σιέλ τουαλέτα από την εταιρία PatBo, με ελαφρύ glitter και μακρύ μανίκι που κατέληγε σε καμπάνα, ενώ επέλεξε να συνδυάσει το φόρεμα με ασορτί σιέλ μυτερές γόβες. Τα μαλλιά της είναι πλέον κομμένα σε ένα chic, κλασικό και θηλυκό bob καρέ, που ομολογουμένως της πάει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η Paris Hilton μάς προσκαλεί στο γάμο της και κυκλοφορεί τα απομνημονεύματά της


Στο πάρτι παρευρέθηκε η μαμά της Kathy Hilton, ο αρραβωνιαστικός της Carter Reum, η Paula Abdul, η Paris Jackson και η Demi Lovato. Αργότερα, μάλιστα, έφθασαν οι Ashlee Simpson και ο σύζυγός της, Evan Ross, Gigi Gorgeous και Kat Graham.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)


Στην σειρά, που έχει προκαλέσει αίσθηση ήδη από την παρουσίαση του trailer, θα συμμετέχει και η μητέρα της Paris, Kathy, αλλά και η Demi Lovato, και πολλοί άλλοι καλεσμένοι έκπληξη που θα επιχειρήσουν να μαγειρέψουν παρέα με την άτακτη κληρονόμο, που θα τους ζητήσει με το γνωστό της ύφος “λίγο ξύσμα λεμονιού”!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Paris Hilton, Έκανε, Netflix,Paris Hilton, ekane, Netflix