Paris Hilton: Μίλησε στο Κογκρέσο για την κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη

Η Paris Hilton είναι ευρέως γνωστή για την party girl περσόνα της και τα σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκη κατά τη διάρκεια των ‘00s. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα πράγματα για τον πραγματικό εαυτό της, καθώς και εμπειρίες που την έχουν στιγματίσει. Η πιο σοκαριστική από αυτές είναι η κακοποίηση που υπέστη ως έφηβη, κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε οικοτροφείο της Utah. Τώρα μάλιστα παρουσιάστηκε στο αμερικανικό Κογκρέσο,

ώστε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Η Selena Gomez προωθεί τη ψυχική υγεία μέσω του brand της Rare Beauty

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η 40χρονη διασημότητα υποστήριξε λοιπόν τη νομοθεσία που προστατεύει τα δικαιώματα των ανηλίκων που ζουν σε ιδρυματικές συνθήκες. “Κάθε μέρα στις ΗΠΑ, παιδιά που ζουν σε κέντρα φροντίδας υπόκεινται σε συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση. Η ομοσπονδιακή νομοθεσία και η χρηματοδότηση είναι αναγκαίες, για να γίνουν πραγματικές μεταρρυθμίσεις και ανάληψη ευθυνών” δήλωσε.

Νέο ντοκιμαντέρ του HBO Max αναζητά απαντήσεις γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της Brittany Murphy

“Μου υποσχέθηκαν ότι η λεγόμενη σκληρή αγάπη θα με έκανε καλά και πως το να με στείλουν στην άλλη άκρη της χώρας, ήταν ο μόνος τρόπος. Με φίμωναν, με χαστούκιζαν στο πρόσωπο, άνδρες εργαζόμενοι με έβλεπαν να κάνω ντους λέγοντάς μου χυδαίους χαρακτηρισμούς, με ανάγκαζαν να παίρνω φάρμακα χωρίς διάγνωση γιατρού, δεν πήγα κανονικά σχολείο, μπήκα στην απομόνωση γεμάτη γρατζουνιές, καλυμμένη με αίμα και τόσα ακόμη” συνέχισε λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Οι Δημοκρατικοί βουλευτές Jeff Merkley, Rosa DeLauro και Adam Schiff βρέθηκαν μαζί της.

“Πίσω από γυαλιστερά διαφημιστικά φυλλάδια και υποσχέσεις, κρύβεται μία σκοτεινή αλήθεια. Η πραγματικότητα της κακοποίησης, της κακομεταχείρισης, της παραμέλησης, του μαρτυρίου” ανέφερε ο Schiff. “Για πολύ καιρό, κακοί ηθοποιοί της βιομηχανίας των προβληματικών εφήβων κατασπάραξαν απελπισμένους γονείς και ευάλωτα παιδιά. Έκαναν την παιδική κακοποίηση επιχειρηματικό μοντέλο”.

Πρίγκιπας Harry και Leonardo DiCaprio, ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Keywords
Τυχαία Θέματα