Patrick Dempsey: Αποκαλύπτει σε ποιο φαγητό δεν μπορεί να αντισταθεί

Ο Patrick Dempsey βάζει την υγεία του προτεραιότητα όσο μεγαλώνει. Ο ηθοποιός τονίζει ότι θέλει να διατηρήσει τη φόρμα και την υγεία του. Ωστόσο, ομολογεί ότι είναι ευκολότερο να το κάνει αυτό, όταν δίνει λόγο στους 16χρονους γιους του.

Ο 57χρονος Dempsey μόλις πήρε τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή. Φυσικά, οι προβολείς έχουν στραφεί πάνω του. Όπως ομολογεί, “οι δίδυμοι με κρατούν πολύ δραστήριο. Και πρέπει να παραμείνω σε φόρμα για να τους ακολουθήσω.” Και προσθέτει: “Έτσι, με πιέζουν για τη διατροφή μου. Για το αν κάνω αρκετή προπόνηση, αν δουλεύω αρκετά σκληρά.

Μου κάνουν πολύ καλό και το εκτιμώ αυτό, με προκαλούν“.

“Και απλώς θέλεις να είσαι ενεργός. Όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο πρέπει να δουλεύεις ξεκινώντας από τη βασική γραμμή που είχες στα 20 σου. Και ψυχολογικά είναι πραγματικά καλό για σένα και θέλω να είμαι ενεργός. Θέλω να είμαι σε κίνηση” όπως επεσήμανε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Η γυμναστική ρουτίνα

Όπως συνέχισε: “Αισθάνεσαι πολύ καλύτερα έτσι. Οπότε, ξυπνώ το πρωί, κάνω τη γυμναστική μου στο γυμναστήριο του σπιτιού. Μετά παίζω τένις ή κάτι τέτοιο με τα παιδιά ή κάνω ποδήλατο και θέλω να παραμείνω δραστήριος”.

Ενώ του αρέσει η ποδηλασία και η ορεινή ποδηλασία, δεν ήταν σε θέση να αφιερώσει όσο χρόνο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό φταίει το βαρύ του πρόγραμμα εργασίας. Όμως, τώρα που χαλαρώνει, ελπίζει να επανέλθει στη γυμναστική του ρουτίνα.

“Αρχίζω να ανεβάζω ρυθμούς τώρα που το πρόγραμμά μου είναι πιο ελαφρύ. Μπορώ να είμαι λίγο πιο συνεπής“, όπως είπε. Και εξήγησε ότι θέλει να κάνει βάρη στο γυμναστήριο τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. “Θέλω να κάνω αυτό και λίγο cardio”.

Οι διατροφικές συνήθειες

Όσο για τις διατροφικές του συνήθειες και τη διατήρηση μιας υγιεινής διατροφής, ο σταρ είπε ότι είναι “αρκετά καλός ως επί το πλείστον”. Ωστόσο, ομολογεί ότι η κόρη του, Talula, 21 ετών, το κάνει δύσκολο μερικές φορές με τα γλυκά.

“Απλώς λατρεύω τα προϊόντα ψωμιού. Και η κόρη μου είναι σπουδαία ζαχαροπλάστης και πάντα κάνει πειράματα. Οπότε πάντα τρώω αυτά”, είπε ο Dempsey. “Έτσι, αυτή είναι η αδυναμία μου – είναι τα προϊόντα ψωμιού και τα γλυκά. Λατρεύω τα γλυκά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα