Patrick Dempsey: Εντυπωσιάζει η εκπληκτική ομοιότητα με τον γιο του

Ο Patrick Dempsey μετέτρεψε σε οικογενειακή υπόθεση την πρεμιέρα της ταινίας του Ferrari, στο Λος Άντζελες. Ο 57χρονος ηθοποιός που κέρδισε τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή για το 2023, έφθασε στο κόκκινο χαλί με τη σύζυγό του, Jillian Fink, και τα τρία τους παιδιά.

Ο Dempsey έδειχνε κομψός με ένα απλό μαύρο κοστούμι και γραβάτα με ριγέ πουκάμισο. Η Fink, η οποία είναι παντρεμένη με τον Dempsey από το 1999, έδειχνε λαμπερή με ένα φόρεμα με χρυσές παγιέτες.

#PatrickDempsey has

arrived with the whole family @PatrickDempsey portrays the famous Italian “Pierro Taruffi” in #FerrariMovie. pic.twitter.com/ozza1mN5Gi

— #FerrariMovie (@FerrariMovie) December 13, 2023

Στο πλευρό τους και τα τρία παιδιά τους: Η κόρη τους Talula, 21 χρόνων, καθώς και τα 16χρονα δίδυμα αγόρια, Darby και Sullivan.

Patrick Dempsey poses with wife Jillian Fink, their three kids on ‘Ferrari’ premiere red carpet https://t.co/lg7GdcNBH6 pic.twitter.com/PZFSvuze0y

— Page Six (@PageSix) December 13, 2023

Ωστόσο, σίγουρα αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Darby, ο οποίος μοιάζει να είναι ο σωσίας του μπαμπά του στα νιάτα του.

Την ομοιότητα, βέβαια, επεσήμαναν οι χρήστες των social media, οι οποίοι συνέκριναν μια νεανική φωτoγραφία του Patrick με του Darby από την πρεμιέρα.

patrick dempsey / darby dempsey pic.twitter.com/VCTkWEQtng

team merder (@merdersuniverse) December 14, 2023

O Darby και ο Sullivan γεννήθηκαν την 1η Φεβρουαρίου 2006.

“Μου αρέσει να έχω μια μεγάλη οικογένεια. Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο, κατά κάποιο τρόπο, να έχεις τρία παιδιά σε αντίθεση με ένα. Και ήταν πολύ καλό για τη σχέση μου με τη γυναίκα μου και τη ζωή μας και όλα τα σχετικά”, όπως δήλωσε το 2008 ο Dempsey σε συνέντευξή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα