Patrick Dempsey: “Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι η σύζυγός μου ήταν η μία”

21:37 9/11/2023 - Πηγή: InStyle

O Patrick Dempsey έχει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα εν ζωή για το 2023 και η σύζυγός του το λατρεύει. Ο σταρ είναι ένας αφοσιωμένος σύζυγος και οικογενειάρχης. Ίσως ο ευτυχισμένος γάμος του συμβάλλει στη σέξι εμφάνισή του.

Ο γάμος του Dempsey με την Jillian έγινε στις 31 Ιουλίου 1999. Μάλιστα, ομολογεί ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι αυτή ήταν η μία. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το ήξερε “από τη στιγμή που την είδα. Πήγα εκεί όπου δούλευε και την κοίταξα καθώς ήταν στην άλλη άκρη του δωματίου και έμεινα

άναυδος”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Αλλά ήταν ένα ταξίδι από το Μέιν στη Νέα Υόρκη που τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

“Ήταν αρκετά πρόθυμη για το οδικό ταξίδι, οπότε είπα ότι αυτό ήταν καλό”, όπως είπε ο σταρ. Και πρόσθεσε: “Εγώ αγαπώ το κρύο και τη βροχή και εκείνη αγαπάει τον ήλιο και την παραλία. Είμαστε εντελώς αντίθετοι. Πρέπει να πω ότι θα με κάνει να κάνω πράγματα που δεν θέλω ποτέ να κάνω. Και 9 φορές στις 10 έχει απόλυτο δίκιο, οπότε με ανέχεται“.

Ως σύζυγος, “απλά θέλω να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα και να είμαι παρών“, είπε ο Dempsey. “Και να ακούω ποιες είναι οι ανάγκες της οικογένειας και να προσφέρω“

Οι δυο τους έχουν “μια καλή αίσθηση του χιούμορ” και “είναι πραγματικά εργατική”, όπως πρόσθεσε. “Πάντα με ενέπνεε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα