Patrick Swayze: H χήρα του θυμάται το ταραχώδες ξεκίνημα του ειδυλλίου τους

23:46 8/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η χήρα του Patrick Swayze, Lisa Niemi, μιλά για το πώς ξεκίνησε το ειδύλλιό της με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Ενώ ήταν καλεσμένη σε podcast, η Niemi, η οποία έκτοτε ξαναπαντρεύτηκε τον κοσμηματοπώλη Albert DePrisco, μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες για την 34χρονη σχέση της με τον αείμνηστο ηθοποιό.

“Είχαμε ένα λίγο αμφιλεγόμενο ξεκίνημα επειδή… είχε ένα είδος φήμης ως Καζανόβα. Είχα τη φήμη ενός κακού κοριτσιού και έπρεπε να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλο”, δήλωσε η 67χρονη Niemi.

“Είναι πραγματικά αστείο αυτό που γνωρίζουν

μερικοί άνθρωποι και ήξερα πριν τελειώσουμε ότι κάτι θα συνέβαινε μεταξύ μας και θα ήταν σημαντικό και πίστευα μέχρι το μεδούλι μου ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί”, πρόσθεσε.

Patrick Swayze & Lisa Niemi on their wedding day 2 June 1975 pic.twitter.com/m9Ob66KEoK

— Some Old Photos (@SomeOldPhotos) June 2, 2014

Η Niemi και ο Swayze παντρεύτηκαν το 1975 και παρέμειναν παντρεμένοι μέχρι τον θάνατό του το 2009. Ο σταρ του Dirty Dancing πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος σε ηλικία 57 ετών.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, πρόσθεσε ότι παρ’ όλο που υπήρξε μια άμεση σπίθα, δεν είχε ιδέα ότι η σχέση της με τον Swayze θα κατέληγε σε έναν τόσο μακροχρόνιο και γεμάτο αγάπη γάμο.

“Δεν ήξερα ότι θα κορυφωνόταν σε έναν πολύ μακροχρόνιο γάμο”, είπε η Niemi. “Αλλά τότε ήμουν μόλις 16 ετών, οπότε δεν πιεζόμουν να παντρευτώ”.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει αλήθεια στη φήμη του Swayze ως “γυναικά”, η Niemi είπε ότι ο σταρ ήταν “πολύ τζέντλεμαν”. “Είχε έναν αρκετά σημαντικό αριθμό φιλενάδων… φυσικά ήταν πολύ όμορφος και περιζήτητος, αλλά νομίζω ότι έψαχνε για κάτι περισσότερο από το να κάνει απλά χαζομάρες”, συνέχισε. “Δεν ήταν γυναικάς, ήταν πολύ τζέντλεμαν”.

Lisa Niemi Swayze, the widow of beloved actor Patrick Swayze, reflects on their loving marriage, her work with the Pancreatic Cancer Action Network, and moving on with new love. pic.twitter.com/xqGusOapSL

TODAY (@TODAYshow) April 28, 2023

Η Niemi συνέχισε λέγοντας: “Μου άνοιγε την πόρτα και εμένα αυτό με φρίκαρε. “Μπορώ να ανοίξω μόνη μου την πόρτα!”. Στην πραγματικότητα του άρεσε αυτό γιατί πήγαινε σε μέρη και θα έκανε πράγματα και ήθελε να έρθει κάποιος που θα μπορούσε να τα κάνει μαζί του. Και όχι να κάθεται και να φτιάχνει τα νύχια του”.

Στο μεταξύ, η συγγραφέας και χορεύτρια αποκάλυψε επίσης ότι εκείνη και ο Swayze γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μέσω της μητέρας του ηθοποιού, της Yvonne Helen “Patsy” Swayze, η οποία ήταν χορογράφος κινηματογραφικών ταινιών. “Η πρώτη μου δασκάλα χορού ήταν η μητέρα του, οπότε έτσι γνωριστήκαμε”, δήλωσε η Niemi. “Ήταν ο πρώτος μου παρτενέρ στον χορό”.

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που χόρεψε μαζί με τον Swayze στη σκηνή, συνέχισε: “Ξέρεις όταν κάτι κάνει κλικ. Μου παρουσιάζει το χέρι του και τα φώτα ήταν αναμμένα … και έβαλα το χέρι μου στο δικό του και κοιταχτήκαμε ο ένας στα μάτια του άλλου και ήταν σαν “ΜΠΑΝΓΚ!” και αυτή η απίστευτη μαγεία συνέβη εκείνη τη στιγμή”.

“Σχεδόν παραμείναμε παρτενέρ στον χορό για τα επόμενα 34 χρόνια“, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα