Pierce Brosnan-Keely Shaye: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί

20:31 8/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Pierce Brosnan μετέτρεψε τη βραδιά των βραβείων Oscar Wilde, όπου τιμήθηκε για την προσφορά του, σε βραδιά ραντεβού με την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Keely Shaye.

Το ζευγάρι έλαμψε στο κόκκινο χαλί της Bad Robot Productions, στην τελετή που διοργανώθηκε στη Σάντα Μόνικα. Ο σταρ

και η σύζυγός του πόζαραν για τους φωτογράφους λάμποντας από ευτυχία και αγάπη. Μάλιστα, ήταν ντυμένοι ασορτί και οι δυο στα μαύρα.

Pierce Brosnan, 70, is dapper in a suede blazer with wife Keely Shaye Smith, 60, as they lead stars at the 18th Annual Oscar Wilde Awards in Santa Monica https://t.co/6JzmMzwggB

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) March 8, 2024

Ο Brosnan, γνωστός για την πολυετή καριέρα του στο Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων και ο ρόλος του 007 σε πολλές ταινίες του James Bond, τιμήθηκε στην εκδήλωση της Πέμπτης μαζί με τη συνάδελφό του ηθοποιό Molly Shannon, καθώς και τον βραβευμένο με Όσκαρ υπεύθυνο οπτικών εφέ Richard Baneham, ο οποίος εργάστηκε στο Avatar και στην πρόσφατη συνέχειά του, Avatar: Ο δρόμος του νερού.

Γνωστός επίσης για τους ρόλους του στις ταινίες Mamma Mia!, Σταχτοπούτα, Γρήγορος Τσάρλι, Μαύρος Αδάμ και άλλες, ο Brosnan περιγράφεται σε επίσημη ανακοίνωση ως “ηθοποιός, κινηματογραφικός παραγωγός, περιβαλλοντολόγος, φιλάνθρωπος, καλλιτέχνης και δύο φορές υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, γνωστός για την πλούσια και εκτεταμένη καριέρα του μπροστά από την κάμερα και πίσω από τις σκηνές ως παραγωγός”.

PICS: Pierce Brosnan has biggest fan Keely by his side at Oscar Wilde Awards https://t.co/n2YNLRAq7l

— EVOKE (@EVOKE) March 8, 2024

“Η επιτυχία των Ιρλανδών ηθοποιών στην κινηματογραφική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει το αξιοσημείωτο ταλέντο στην Ιρλανδία”, δήλωσε στην ανακοίνωση η ιδρύτρια της Συμμαχίας ΗΠΑ-Ιρλανδίας Trina Vargo, προσθέτοντας ειδικά για τον Brosnan: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που τιμούμε έναν από τους πιο ταλαντούχους Ιρλανδούς θρύλους, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο”.

Ο έρωτας με την Keely

Ο Brosnan παντρεύτηκε την Keely το 2001, αφού το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994. Απέκτησαν δύο γιους, ενώ είχε έναν γιο με την πρώτη του σύζυγο, την αείμνηστη ηθοποιό Cassandra Harris και υιοθέτησε τα δύο παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της. Ο Brosnan, τον Δεκέμβριο του 2023, είπε σε συνέντευξή του στο Fox News για το μυστικό που κράτησε τον γάμο του με την Keely, 60 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

“Αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον”, είπε. “Και έχουμε διανύσει τον δρόμο και έχουμε δει πολλές, πολλές δυσκολίες, όπως κάνουν οι οικογένειες, όπως όλοι μας”.

“Αλλά το να βλέπεις κάποιον να μεγαλώνει μαζί σου και να γερνάει μαζί σου είναι ένα πολύ πνευματικό ταξίδι”, συνέχισε ο Brosnan για τη σύζυγό του. “Το να βλέπεις τον άλλον να αλλάζει … ό,τι κι αν είναι αυτό, τα μαλλιά, η μέση. Αλλά είναι η αγάπη μέσα στην καρδιά“.

Η Keely είπε στο PEOPLE τι αγαπάει περισσότερο στον σύζυγό της το 2022. “Την καρδιά του“, είπε τότε. “Έχει μεγάλη καρδιά, γενναιόδωρη, ζεστή, ευγενική καρδιά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα