Polo Shirt: Πώς θα φορέσουμε το κλασικό μπλουζάκι χωρίς να δείχνει βαρετό;

15:37 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Σε έναν κόσμο που η μόδα συναντά την παράδοση, η Miuccia Prada αποφάσισε να αφήσει το στίγμα της. Στο show της Miu Miu για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2024, αναβίωσε το πανεπιστημιακό στιλ με μια ποικιλία από πόλο μπλουζάκια και boat shoes, καθιστώντας τα ουσιώδη για τη σεζόν. Όμως, η επιρροή δεν

τελειώνει σε έναν οίκο. Loewe, MSGM και πολλοί άλλοι ακολούθησαν την ίδια πορεία, επιδεικνύοντας τη δυναμική του trend στον κόσμο της μόδας. Πέρα από την πασαρέλα, είναι και οι διάσημοι που απέδειξαν πως τα πόλο μπλουζάκια είναι η απόλυτη επιλογή για το 2024. Από την Rihanna μέχρι την Taylor Swift, το στιλ αυτό έχει κατακτήσει την καρδιά των celebrities και των πιο στιλάτων κοριτσιών.

6 outfits που θα δώσουν ενδιαφέρον στο πόλο μπλουζάκιΚαθημερινό και αγαπημένοΓια όλες τις ώρεςΚλασική φινέτσαΚαταπολέμηση της ζέστηςΑντίθετες εκδοχέςΈνα σύγχρονο groutfitΚαθημερινό και αγαπημένο

Ένας συνδυασμός μινιμαλιστικού στιλ και άνεσης. Το πόλο μπλουζάκι ταιριάζει με ένα ελαφρύ πανωφόρι και μίνι φούστα, δημιουργώντας ένα λειτουργικό και κομψό σύνολο για κάθε μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aimee Song (@aimeesong)

Για όλες τις ώρες

Το πόλο μπλουζάκι μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε casual εμφανίσεις. Με ένα oversized τζάκετ και μαύρο παντελόνι, θα δείχνετε απλά υπέροχες χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandra Heinrich Sauceda (@filis_pina)

Κλασική φινέτσα

Ένα κομψό σύνολο για τις καλοκαιρινές εκδρομές στο γήπεδο ή για γενικά στην πόλη, μιας και το tenniscore διανύει την καλύτερη περίοδό του. Μπαίνουμε κι εμείς στο κλαμπ λοιπόν, και φοράμε τα πόλο μας με λευκές μίνι φούστες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lois Opoku (@loisopoku)

Καταπολέμηση της ζέστης

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το πόλο μπλουζάκι είναι η ιδανική επιλογή. Με ένα σορτς και ελάχιστα αξεσουάρ, μπορείτε να φτιάξετε το πιο στιλάτο σύνολο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Blutstein (@double3xposure)

Αντίθετες εκδοχές

Ένα παιχνιδιάρικο σύνολο που συνδυάζει το πόλο μπλουζάκι με το αθλητικό σορτς και τις χαριτωμένες μπαλαρίνες. Η αντίθεση μεταξύ της στενής εφαρμογής του τοπ και του άνετου κάτω μέρους θα φέρει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Ένα σύγχρονο groutfit

Το ολοκληρωτικά γκρι σύνολο είναι ένα πολυτελές look. Με ένα κασμιρένιο πόλο μπλουζάκι αυτή τη φορά και ένα κομψό παντελόνι ιδανικά σε ανδρική γραμμή, θα κατακτήσετε όχι μόνο το street style αλλά και κάθε πιθανό σας στόχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courtnee Ruth Crews (@courtneecrews)

Keywords
Τυχαία Θέματα