Priscilla Presley: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της κόρης της, Lisa Marie

12:19 24/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Priscilla Presley έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της κόρης της, Lisa Marie.

Η Priscilla μίλησε για τη “δύσκολη στιγμή” που βιώνουν αυτή και οι αγαπημένοι της μετά τον αιφνίδιο θάνατο της μοναχοκόρης της.

Η Lisa Marie, κόρη του βασιλιά του rock’n’roll Elvis Presley, πέθανε στις 12 Ιανουαρίου έπειτα από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, στα 54 της χρόνια.

Με ανάρτησή της στο Twitter,

η Priscilla ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την αμέριστη υποστήριξή τους αφού έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της κόρης της.

Thank you all for your condolences, you have touched me with your words. It has been a very difficult time but just knowing your love is out there makes a difference.

Priscilla Presley (@Cilla_Presley) January 24, 2023

“Σας ευχαριστώ όλους για τα συλλυπητήρια σας, με συγκινήσατε με τα λόγια σας”, έγραψε στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας. “Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά το να ξέρω ότι η αγάπη σας είναι εκεί έξω, κάνει τη διαφορά.“

My beloved daughter Lisa Marie was rushed to the hospital. She is now receiving the best care. Please keep her and our family in your prayers. We feel the prayers from around the world, and ask for privacy during this time.
-Priscilla Presley pic.twitter.com/j5oNfNMYJx

Priscilla Presley (@Cilla_Presley) January 12, 2023 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Presley (@priscillapresley)

Η ανάρτηση αυτή έρχεται μετά τη συγκινητική ομιλία της στην επιμνημόσυνη δέηση για την κόρη της στην Graceland την Κυριακή.

Η Lisa Marie ετάφη δίπλα στον γιο της Benjamin στον Κήπο Διαλογισμού του αείμνηστου πατέρα της, Elvis Presley, στο κτήμα του στο Μέμφις του Τενεσί, που τώρα κληρονόμησαν οι τρεις κόρες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα