Ralph Macchio: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό Karate Kid

17:45 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

O Ralph Macchio μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80 πρωταγωνιστώντας στη σειρά ταινιών Karate Kid.

Ο ηθοποιός που ήταν 23 χρόνων όταν πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία πολεμικών τεχνών και δράματος, υποδύθηκε τον Daniel LaRusso, έναν έφηβο που μαθαίνει καράτε για να υπερασπιστεί τον εαυτό του έπειτα από εκφοβισμό.

Η αρχική σειρά ταινιών ξεκίνησε ως τετραλογία, με την κυκλοφορία του Karate Kid το 1984. Μετά την επιτυχία της ταινίας δημιουργήθηκαν τρεις συνέχειες: Karate Kid 2 (1986), Karate Kid

3 (1989) και Karate Kid: Η Νέα Γενιά (1994). Το 2010 κυκλοφόρησε ένα remake με παρόμοια ιστορία αλλά με διαφορετικό σύνολο χαρακτήρων. Παρά τη διατήρηση του αρχικού τίτλου, το ριμέικ επικεντρώθηκε στο κουνγκ φου, καθώς η ταινία διαδραματιζόταν στην Κίνα. Μια έκτη ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024.

Το Cobra Kai, που σήμερα προβάλλεται από το Netflix, βγηκε στις μικρές μας οθόνες για πρώτη φορά το 2018. Δεκαετίες μετά την αναμέτρησή τους στο All Valley Karate Tournament του 1984, ο μεσήλικας Daniel LaRusso και ο Johnny Lawrence βρίσκονται ξανά αντίπαλοι στις πολεμικές τέχνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ralph_macchio (@ralph_macchio)

Η σειρά προσφέρει μια συνέχεια του σύμπαντος που δημιούργησαν οι πρωτότυπες ταινίες των δεκαετιών του 1980 και του 1990, τρεις δεκαετίες αργότερα. Πλέον ετοιμάζεται η 6η σεζόν.

Έτσι έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε συχνά τον Macchio στη μικρή οθόνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ralph_macchio (@ralph_macchio)

Ο Ralph Macchio γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1961. Είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Daniel LaRusso σε τρεις ταινίες Karate Kid και στην τηλεοπτική σειρά Cobra Kai, συνέχεια των ταινιών.

Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες Αουτσάιντερς, Επαναστάτες χωρίς αύριο, Το ξαδερφάκι μου ο Βίνι και Με αντάλλαγμα την ψυχή μου και στις τηλεοπτικές σειρές Eight Is Enough, Ugly Betty και The Deuce.

Keywords
Τυχαία Θέματα