Renée Zellweger: Ποζάρει για πρώτη φορά με τα παιδιά του συντρόφου της

09:33 18/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η συνήθως μυστικοπαθής Renée Zellweger προχώρησε σε μια σπάνια κίνηση και πόζαρε με δύο από τα παιδιά του συντρόφου της, Ant Anstead.

Το ζευγάρι πόζαρε για μια φωτογραφία με τον γιο του Archie, 16 ετών, και την κόρη του Amelie, 19 ετών. Ήταν όλοι ντυμένοι με τα καλά τους για μια επίσημη εκδήλωση στο Goodwood Festival Of Speed.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ant anstead (@ant_anstead)

Η Renee, 54 ετών, φορούσε ένα χρυσό φόρεμα, ενώ ο Ant φορούσε σμόκιν. “@fosgoodwood Πώς ξεκίνησε, πώς τελείωσε x @landrover @radfordmotors”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Άνστεντ αποκάλεσε επίσης τα παιδιά του “απόλυτους θρύλους.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ant anstead (@ant_anstead)

Ο Anstead και η Zellweger γνωρίστηκαν αρχικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός επεισοδίου της σειράς Celebrity IOU Joyride τον Απρίλιο του 2021.

Ο παρουσιαστής ήταν προηγουμένως παντρεμένος με τη Louise από το 2005 έως το 2017 και απέκτησαν δύο παιδιά, Amelie και Archie.

Στη συνέχεια, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Christina Hall το 2018 και απέκτησαν έναν γιο, τον Hudson, που γεννήθηκε το 2019, πριν χωρίσουν το 2021.

Η ηθοποιός ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον σουπερστάρ της Country Kenny Chesney, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε μια μακροχρόνια σχέση με τον Doyle Bramhall II που διήρκεσε έως το 2019.

“Ο Ant είναι πολύ ευτυχισμένος με τη Renée. Την αγαπάει πραγματικά”, δήλωσε πηγή από τον χώρο της ψυχαγωγίας στο People.

Keywords
Τυχαία Θέματα