Rihanna: “Χρυσή” εμφάνιση σε γαμήλιο πάρτι στην Ινδία- Πόσο πληρώθηκε;

16:30 3/3/2024 - Πηγή: InStyle

Αναμφισβήτητα η Rihanna μας έχει συνηθίσει σε πολύ σπάνιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον, όσον αφορά τις εμφανίσεις της στη σκηνή. Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και βρέθηκε στην Ινδία για το pre-wedding party του Ανάντ Αμπάνι, γιου του Μουκές Αμπάνι, ο οποίος είναι ο πλουσιότερος άντρας στην Ινδία.

Παρόλο

που δεν είχε κάνει ζωντανή εμφάνιση για εφτά χρόνια, η τραγουδίστρια εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους με την εμφάνισή της. Τραγούδησε για ενενήντα λεπτά, χόρεψε ξυπόλητη και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, στην πόλη Τζαμναγκάρ της Ινδίας.

@riri_fanclube The queen #rihanna #badgalriri #rihannavideo #india #ambani #ambaniwedding #anantambani #radhikamerchant #gujarat #rihannanavy #wedding #riri #ririfanclube #fentybeauty #2024 #tiktokindia #fyp #tiktok_india #indiatiktok #indianwedding #tiktok ♬ son original – aureliestory

Το party του Ανάντ Αμπάνι και της Ραντίκα Μέρτσαντ κόστισε 151 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι. Οι εορτασμοί διήρκεσαν τρεις ημέρες και περιλάμβαναν διάφορες εκδηλώσεις, όπως θεματικά πάρτι αλλά και πολύ φαγητό.

Η εμφάνιση της Rihanna

Rihanna’s $6M performance of “All Of The Lights” in India at the son of Billionaire Mukesh Ambani’s wedding pic.twitter.com/d1J4ZfvWzE

— Historic Vids (@historyinmemes) March 2, 2024

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικά από τα πιο γνωστά της τραγούδια, όπως τα “Umbrella”, “Work” και “Diamonds”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έλαβε το αστρονομικό ποσό των 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων για την εμφάνισή της. Υπήρξαν όμως αρκετές αντιδράσεις για την απόφασή της να τραγουδήσει σε έναν τόσο πολυτελή γάμο, δεδομένης της φτώχειας που υπάρχει στην Ινδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα