Riley Keough: Με τη γιαγιά της Priscilla Presley στο κόκκινο χαλί – Τέλος στη… σύρραξη

09:30 16/1/2024 - Πηγή: InStyle

Tέλος στην εμφύλια σύρραξη των Presley. Η βραδιά των Emmy Awards, ήταν η πιο τρανή απόδειξη γι’ αυτό αφού η Riley Keough έφθασε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τη γιαγιά της, Priscilla Presley.

Η ηθοποιός και εγγονή του Elvis Presley, 34 χρόνων, όχι μόνο έφερε την 78χρονη Priscilla στην τελετή απονομής που ήταν υποψήφια για γυναικεία ερμηνεία σε σειρά περιορισμένης διάρκειας ή ταινία. Οι δυο τους επιπλέον ήταν ασορτί ντυμένες με Chanel.

lang="en" dir="ltr">Riley Keough and Priscilla Presley pose for photos at the #Emmys. https://t.co/dNJ6AtrIdT pic.twitter.com/HYICf4s6jw

— Variety (@Variety) January 15, 2024

Πρέσβειρα της Chanel, η Keough υιοθέτησε το στιλ του χαρακτήρα της Daisy Jones με μια εμφάνιση από τη συλλογή Haute Couture Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.

We are all shook up over Riley Keough and Priscilla Presley's arrival at the #Emmys. pic.twitter.com/hAJY7OhfoR

— Entertainment Tonight (@etnow) January 16, 2024

Πριν από λίγες ημέρες ήταν μια δύσκολη επέτειος για τη Riley Keough, αφού η μητέρα της Lisa Marie Presley έφυγε από τη ζωή ακριβώς πριν από έναν χρόνο. Από η στιγμή που ανακοινώθηκε η διαθήκη της ξέσπασε πόλεμος με τη γιαγιά της Priscilla Presley για το καθεστώς της Graceland.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle