Robbie Williams: Η εκπληκτική σύμπτωση σε συναυλία του με 20 χρόνια διαφορά – “Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; 174.240.000 προς 1”

23:13 19/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Robbie Williams γνώρισε τον -ίσως- πιο τυχερό θαυμαστή του.

Ο διάσημος τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συγκινητική στιγμή κατά την οποία επέλεξε τυχαία έναν θαυμαστή μέσα από το κοινό του σε συναυλία στη Βουδαπέστη, την περασμένη εβδομάδα.

Credit: Robbie Williams/Instagram

Αυτό, όμως, που προκάλεσε τεράστια έκπληξη, ήταν το γεγονός πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Robbie Williams

συναντούσε τον συγκεκριμένο θαυμαστή του. Ήταν ακριβώς ο ίδιος άνδρας που είχε επιλέξει τυχαία μέσα από το κοινό του σε συναυλία του στη Βουδαπέστη πριν από 20 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robbie Williams (@robbiewilliams)

“Αυτό συνέβη λοιπόν πριν από δύο βράδια στη Βουδαπέστη – επέλεξα κάποιον από το κοινό να κατέβει μπροστά και, παραδόξως, επέλεξα τον ίδιο τύπο που επέλεξα από το κοινό στη Βουδαπέστη πριν από 20 χρόνια“, έγραψε ο Williams.

“Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; 174.240.000 προς 1″, συνέχισε. “Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω, κύριε. Με αγάπη από τον Rob.”

Ο Williams ανέβασε δύο φωτογραφίες: μία με τον ίδιο και τον θαυμαστή στην πιο πρόσφατη συναυλία του στη Βουδαπέστη και μία με τον ίδιο να αγκαλιάζει τον Williams 20 χρόνια πριν, το 2003.

Keywords
Τυχαία Θέματα