Robert Downey Jr.: Λίγο πριν από τα Όσκαρ παραλαμβάνει ακόμη ένα βραβείο

10:01 11/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Robert Downey Jr. κέρδισε άλλο ένα βραβείο στον «δρόμο» του προς τα Όσκαρ. Συγκεκριμένα, ο 58χρονος πρωταγωνιστής του Oppenheimer διακρίθηκε σε ένα ακόμη φεστιβάλ. Ο λόγος για το Santa Barbara Film Festival 2024

όπου απέσπασε το βραβείο Maltin Modern Master. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ομιλία πραγματοποίησε και ο συμπρωταγωνιστής του στο Oppenheimer, ο Cillian Murphy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

Όσον αφορά το βραβείο, έχει μια ιδιαίτερη ιστορία. Σύμφωνα με το φεστιβάλ, πήρε το όνομά του από τον ιστορικό κινηματογράφου Leonard Maltin. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1995 προκειμένου «να τιμήσει ένα άτομο που έχει εμπλουτίσει τον πολιτισμό με τα επιτεύγματά του στη βιομηχανία κινηματογράφου».

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο Downey Jr. ευχαρίστησε αρχικά το κοινό. Ακολούθως και τον ίδιο τον Matlin, αποτίοντας φόρο τιμής. «Στη συμβολή του στον πολιτισμό μας και σε όσα έχεις κάνει από μελετητής μέχρι συγγραφέας. Από κριτικός μέχρι οικοδεσπότης. Αυτό το βραβείο και η αποδοχή σας σημαίνει τα πάντα για εμένα».

Credit: robertdowneyjr/Instagram

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του, Rob Lowe ως «κάποιον που μου έχει αποδείξει τόσα πολλά». Ακολούθως, έστρεψε την προσοχή του στον Murphy, ευχαριστώντας και εκείνον. Για το τέλος όμως της ομιλίας του, κράτησε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τη σύζυγό του. «Και όπως πάντα, δεν θα τελειώσω χωρίς να την ευχαριστήσω. Παρόλο που μάλλον ετοιμάζεται να βάλει τα παιδιά για ύπνο αυτή την στιγμή. Είναι η αγαπημένη μου συνεργάτιδα, η Susan Downey» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα