Rosalía: Υπήρξε ζευγάρι με την Hunter Schafer – Οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

23:41 6/4/2024 - Πηγή: InStyle

Τελικά, οι φήμες ήταν αληθινές και η αποκάλυψη έγινε από την ηθοποιό Hunter Schafer. Η 25χρονη star του “Euphoria” σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό GQ αποκάλυψε πώς είχε ερωτική σχέση με τη Rosalía.

H ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι έβγαιναν για περίπου πέντε μήνες το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2019. “Έχω πολύ όμορφες φιλίες με ανθρώπους με τους οποίους ήμουν κάποτε σε “ρομαντική” σχέση,

είπε η Schafer. Πρόσθεσε ότι θεωρεί τη Rosalía “οικογένεια”.

Οι fans είχαν υποψίες εδώ και καιρό ότι η Schafer διατηρούσε ερωτική σχέση με την Ισπανίδα τραγουδίστρια. Μάλιστα κάποιοι πίστευαν πώς το τραγούδι “Tuya” της Rosalía, ήταν εμπνευσμένο από τη σχέση τους.

Στη συνέντευξη, η Schafer αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Rosalía για να δει αν είναι εντάξει να επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Η 31χρονη τραγουδίστρια της είπε ότι μπορεί να το κάνει. “Ακούγαμε τόσες πολλές υποθέσεις για τόσο καιρό. Από τη μία απλά θέλαμε να το πούμε, αλλά από την άλλη υπήρχε η σκέψη πώς ‘Δεν αφορά κανέναν!’,”‘ είπε η ηθοποιός. “Είναι κάτι που χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ. Και νομίζω ότι αυτό το αισθάνεται και η Rosalia.”

Η τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον πρωταγωνιστή του “The Bear” Jeremy Allen White, εδώ και μερικούς μήνες. Η Schafer, από την άλλη, είναι ελεύθερη. “Είμαι ακόμα κάπως σε φάση ανάρρωσης από το τελευταία σχέση,” είπε, πιθανώς αναφερόμενη στη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στο “Euphoria”, Dominic Fike, που τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι. “Θέλω να βεβαιωθώ ότι είμαι καλά πριν αρχίσω κάτι άλλο” αποκάλυψε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα