Salma Hayek: Νεανική εμφάνιση στα 57 λόγω… της κουκουβάγιας της

13:44 15/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Salma Hayek έχει ένα μυστικό στο οποίο αποδίδει τη νεανική της εμφάνιση και τώρα το αποκαλύπτει στους ακολούθους της.

Η 57χρονη σταρ που εντυπωσιάζει με την αγέραστη εμφάνισή της, ομολόγησε ότι ο διαλογισμός είναι η αιτία που ενισχύει τη νεανικότητά της. Όμως, όχι ό,τι κι ό,τι διαλογισμός! Αλλά με την αξιολάτρευτη κουκουβάγια της, Kering,

στο κεφάλι. Η Hayek ανέβασε βίντεο στο Instagram όπου μας δείχνει τη στιγμή που διαλογίζεται με το αξιολάτρευτο κατοικίδιό της στο κεφάλι, ενώ καθόταν σταυροπόδι στο πάτωμα ενός ευρύχωρου δωματίου. Η σταρ φορούσε άνετα ρούχα, όπως μία φόρμα και ένα T-shirt.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Το 2019, η ηθοποιός έσωσε τη νότια, λευκή κουκουβάγια και χάρισε το πουλί στον σύζυγό της, Francois-Henri Pinault. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο People το 2021, μίλησε για την Kering: “Την έδωσα στον σύζυγό μου ως δώρο του Αγίου Βαλεντίνου και την ονόμασα Kering επειδή αυτό είναι το όνομα της εταιρείας του και το σύμβολο της κουκουβάγιας τους”.

Πρόσθεσε με χιούμορ: “Και εκείνος είπε: Λοιπόν, σ’ ευχαριστώ, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι το δικό σου δώρο για τον εαυτό σου”. Η Hayek εξήγησε ότι έχει στενό δεσμό με την κουκουβάγια: “Όταν ο σύζυγός μου δεν είναι στην πόλη, κοιμάται στο δωμάτιο μαζί μου. Έχουμε συγκεκριμένες ρουτίνες πριν κοιμηθούμε. Βλέπω τηλεόραση με το iPad μου και της αρέσει να στέκεται πάνω στο iPad’.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα από τα μοναδικά προσόντα της Kering: “Παρόλο που οι κουκουβάγιες δεν πίνουν υγρά γιατί παίρνουν τα πάντα από το θήραμά τους, της αρέσει το καλό κρασί, αυτό εδώ”.

Η κουκουβάγια περνάει συχνά χρόνο στο “κεφάλι μου ή στον ώμο μου, στα χέρια μου. Μερικές φορές, όταν είναι πολύ κοντά μου, νιώθω να τρίβεται πάνω μου, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Και αισθάνομαι τόσο ευλογημένη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα