Samantha Fox: Επιτέθηκε στη σύζυγό της – Πέρασε τη νύχτα στη φυλακή

17:38 12/4/2024 - Πηγή: InStyle

Στη φυλακή πέρασε τη νύχτα η Samantha Fox, η οποία συνελήφθη αφού επιτέθηκε μεθυσμένη στη Νορβηγίδα σύζυγό της. Η Βρετανίδα σεξοβόμβα ήταν σε πτήση της British Airways από το Χίθροου προς το Μόναχο, ενώ το δικαστήριο ανακοίνωσε πως λόγω του καβγά δεν απογειώθηκε το αεροπλάνο.

Η 57χρονη Fox απείλησε έναν αστυνομικό όταν συνελήφθη

και πέρασε έτσι μια νύχτα σε κελί μετά το περιστατικό στο αεροπλάνο. Σήμερα, εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Uxbridge Magistrates’ Court με την κατηγορία ότι ήταν μεθυσμένη σε αεροπλάνο και επιτέθηκε στη Νορβηγίδα Linda Olsen, 47 ετών, στις 3 Δεκεμβρίου 2023.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @samanthafoxofficial

Η Fox δήλωσε ένοχη για μέθη και ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά αρνήθηκε την επίθεση με ξυλοδαρμό. Η 57χρονο σταρ δήλωσε επίσης ένοχη για απειλητική συμπεριφορά, πρόκληση παρενόχλησης, συναγερμού ή ανησυχίας στην αστυνόμο Ashley Smith.

Η Fox και η Olsen άρχισαν να βγαίνουν το 2016, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της πρώην συντρόφου της Fox, Myra Stratton. Πρόκειται να δικαστεί στις 2 Σεπτεμβρίου.

Το περιστατικό είχε γίνει γνωστό τον Ιανουάριο. Ωστόσο, δεν είχε γίνει γνωστό το όνομα του συνεπιβάτη στον οποίο είχε επιτεθεί η τραγουδίστρια. Τώρα έγινε γνωστο ότι το θύμα της επίθεσης ήταν η σύζυγός της.

Πηγές είχαν δηλώσει τον Ιανουάριο στη Sun ότι η Fox “ξεσάλωσε” στο αεροπλάνο, αναγκάζοντάς το να κάνει αναστροφή στον διάδρομο και να σταμήσει την απογείωση στο Λονδίνο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μια γυναίκα ηλικίας 50 ετών συνελήφθη ως ύποπτη για μέθη σε αεροσκάφος και έχει αφεθεί με εγγύηση έως τον Μάρτιο.

Η Sam είχε δηλώσει ότι “λυπάται βαθύτατα για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε” και βοηθά την αστυνομία στην έρευνά της. Ενώ η Sam πέρασε τη νύχτα στη φυλακή, οι συνεπιβάτες της πέρασαν τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο πριν ξεκινήσουν το ταξίδι την επόμενη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα