Sarah Jessica Parker: Με ρομαντική διάθεση στην πρεμιέρα της θεατρικής της παράστασης

16:00 30/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Jessica Parker έδειξε την girly πλευρά της με ένα ξεχωριστό look.

Η 57χρονη ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε τολμηρές εμφανίσεις, με edgy ρούχα και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Δεν διστάζει να κάνει out-of-the-box συνδυασμούς και να ταράξει τα νερά της μόδας. Ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξε να υιοθετήσει μια αρκετά διαφορετική αισθητική, η οποία της ταίριαζε εξίσου πολύ. Παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του Broadway θεατρικού, ‘Plaza Suite’ και η σταρ

του Hollywood ήταν γεμάτη θηλυκότητα και ρομαντισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η συγκεκριμένη παράσταση θα παρουσιάζεται στο θέατρο Hudson μέχρι τις 26 Ιουνίου και συγγραφέας της είναι ο Neil Simon. Συμπρωταγωνιστούν η Sarah Jessica Parker και ο σύζυγός της, Matthew Broderick. Το ζευγάρι συνεργάζεται ξανά επί σκηνής μετά από 26 χρόνια. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη λαμπερή πρεμιέρα, βλέπουμε τη SJP ντυμένη με μια Prabal Gurung δημιουργία. Η εντυπωσιακή τουαλέτα αποτελείται από ένα μεταξένιο ροζ ύφασμα και μία ακόμα στρώση, από κεντημένες αστραφτερές λεπτομέρειες. Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της Parker.

“Μια στιγμή στη Νέα Υόρκη. Ένα είδωλο της Νέας Υόρκης φοράει το ροζ της Νέας Υόρκης. Απόψε, με τη μια και μοναδική SJP. Σε αγαπώ πολύ. Ευγνώμων γι’ αυτήν τη στιγμή, για εσένα και τη φιλία μας. Καλή τύχη. Ανυπομονώ για την παράσταση σήμερα”, έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prabal Rana Gurung (@troublewithprabal)

“Πολλοί από εσάς περιμένατε δύο χρόνια για να επιστρέψετε στο θέατρο. Υπήρξατε υπομονετικοί και αισιόδοξοι. Απλά θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, επειδή κάνοντας αυτό, υποστηρίξατε ολόκληρη την κοινότητα του θεάτρου, όλους τους ανθρώπους που δεν βλέπετε στα παρασκήνια και όλους εκείνους που γνωρίζεται μπροστά από αυτά”, δήλωσε η Sarah Jessica Parker στην ομιλία της και ευχαρίστησε το κοινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmopolitan España (@cosmopolitan_es)

Keywords
Τυχαία Θέματα