Scarlett Johansson: Εγκωμιάζει την αμακιγιάριστη Pamela Anderson – “Είναι ένα ισχυρό μήνυμα”

Η κίνηση της Pamela Anderson να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι εγκωμιάστηκε από αρκετές συναδέλφους της, με πιο πρόσφατη τη Scarlett Johansson.

Σε νέα συνέντευξη, η 38χρονη σταρ δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από την αυτοπεποίθηση

και το “ισχυρό” παράδειγμα της Anderson.

Scarlett Johansson pic.twitter.com/3yOHM3T5rT

— Hotties of the Galaxy (@Naturee_Galaxy) October 12, 2023

“Νομίζω ότι είναι σίγουρα διαφορετικό να βλέπεις κάποιον που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μια γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, να πηγαίνει σε μια επίδειξη μόδας ή σε μια μεγάλη εκδήλωση χωρίς μακιγιάζ. Είναι απλά πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει”, δήλωσε η Johansson στο PopSugar για την Anderson.

“Είναι ένα ισχυρό μήνυμα για τις γυναίκες να το βλέπουν αυτό, είτε ακολουθούν το παράδειγμα είτε όποιο είναι το αποτέλεσμα, στο πνεύμα της εποχής. Είναι ισχυρό για τις γυναίκες να βλέπουν άλλες γυναίκες να απορρίπτουν τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς”, συνέχισε η ηθοποιός.

Η Johansson δήλωσε ότι η ανάμνηση των δικών της αγώνων με την ακμή στην εφηβεία και τη δεκαετία των 20 κάνει την κίνηση της Anderson πολύ πιο εμπνευσμένη. Μάλιστα, διηγήθηκε μια οδυνηρή εμπειρία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της, The Island, το 2005, όταν οι ατέλειες της επιδερμίδας της έγιναν θέμα συζήτησης μεταξύ του συνεργείου.

@bobbialthoff

My interview with Scarlett Johansson will be out soon. Pretty sure this @The Outset product is out today?!

original sound – Bobbi

“Η συζήτηση στο πλατό [αφορούσε] στον φωτισμό και την απόκρυψη της κακής επιδερμίδας μου“, είπε. “Η συζήτηση μεταξύ του σκηνοθέτη και του μακιγιέρ και του κινηματογραφιστή και του φωτιστή. Θυμάμαι ότι ήταν τόσο, τόσο ταπεινωτικό”.

Από την πλευρά της, η Anderson εξήγησε την τολμηρή απόφασή της να μην μακιγιαριστεί. Η πρωταγωνίστρια του Baywatch δήλωσε ότι δεν ήρθε στο Παρίσι με σκοπό να εμφανιστεί με φυσικό look, αλλά η ιδέα της ήρθε ξαφνικά.

“Δεν ξέρω, κάτι μου ήρθε και ντύθηκα με αυτά τα όμορφα ρούχα και σκέφτηκα: Δεν θέλω να ανταγωνίζομαι τα ρούχα“, είπε. “Δεν προσπαθώ να είμαι το πιο όμορφο κορίτσι στο δωμάτιο. Αισθάνομαι ότι είναι απλά ελευθερία. Είναι μια απελευθέρωση.”

Keywords
Τυχαία Θέματα