Scarlett Johansson: Ο λόγος που κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

15:01 3/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Scarlett Johansson αποκάλυψε τον λόγο που ήταν τόσο προστατευτική με τις εγκυμοσύνες της.

Η 37χρονη ηθοποιός είναι μητέρα δυο παιδιών, της Rose Dorothy και του Cosmo. Απέκτησε την 7χρονη κόρη της με τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac και τον νεογέννητο γιο της με τον τωρινό σύντροφό της, Colin Jost. Το βρέφος ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2021 και το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει

την εγκυμοσύνη όσον το δυνατόν περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Η Scarlett Johansson έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό, Vanity Fair. Μίλησε για διάφορα ζητήματα που αφορούν τη ζωή της, όπως για το νέο skincare brand της, ‘The Outset’. Αυτό όμως που μας κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον ήταν οι απόψεις της πάνω στη μητρότητα, αλλά και οι προσωπικές εμπειρίες που μοιράστηκε.

“Το να γίνεσαι γονιός είναι προφανώς ένα από τα πράγματα που σου αλλάζουν ριζικά τη ζωή. Εγώ έχω δυο παιδιά και αφότου απέκτησα την κόρη μου ένιωθα απίστευτα συνδεδεμένη μαζί της. Μολονότι επέστρεψα στη δουλειά πολύ γρήγορα, μου πήρε πολύ καιρό να ισορροπήσω την προσωπική ζωή μου με την καριέρα μου. Θεωρώ ότι αυτή η ισορροπία είναι σχεδόν ακατόρθωτη. Όταν η Rose έκλεισε τα δυο, έγινε λίγο πιο ανεξάρτητη και τότε ξεκίνησα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου από την αρχή” ξεκίνησε λέγοντας.

“Δεν επιθυμούσα να με εξετάζουν εξονυχιστικά τα media και το διαδίκτυο και γι’ αυτό διατήρησα την ιδιωτικότητα μου εκείνη την περίοδο. Ήθελα να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου, σχετικά με τις αλλαγές που συνέβησαν στο σώμα μου, χωρίς τις απόψεις των άλλων ανθρώπων πάνω σε αυτό… είτε ήταν θετικές είτε αρνητικές” πρόσθεσε η Scarlett.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld)

Keywords
Τυχαία Θέματα