Scott Disick-Kourtney Kardashian: Η αλήθεια για τη σχέση τους μετά την άφιξη του μωρού της με τον Travis Barker

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη σχέση της Kourtney Kardashian με την αδερφή της, Kim, καθώς φαίνονται απομακρυσμένες. Τι συμβαίνει όμως στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick;

Δεδομένου ότι παντρεύτηκε τον μουσικό, Travis Barker και απέκτησαν παιδί, οι ισορροπίες άλλαξαν. Σύμφωνα με φίλο του Disick και όσα είπε στο Entertainment Tonight, δεν του ήταν εύκολο να αποδεχθεί τη νέα

κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Πώς είναι η σχέση του Scott και της Kourtney;

«Ο Scott κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τα πράγματα ισορροπημένα. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά με την Kourtney. Οπότε φροντίζει να είναι παρών και επικοινωνιακός. Συνεχίζει να είναι εντάξει στις ευθύνες του και ένας σπουδαίος πατέρας για τα παιδιά του» είπε χαρακτηριστικά.

Credit:letthelordbewithyou/Instagram

Θυμίζουμε ότι η μεγαλύτερη αδερφή Kardashian και ο Disick έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Ο λόγος για τον 14χρονο Mason, την 11χρονη Penelope και την 9χρονη Reign.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker «πετάνε στα σύννεφα». «Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι που απέκτησαν παιδί μαζί. Η Kourtney και ο Travis είχαν ήδη έναν άρρηκτο δεσμό, αλλά το να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Τους έκανε να ερωτευτούν ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον. Αυτή η εμπειρία εδραίωσε τα συναισθήματά τους ότι ήταν γραφτό να είναι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα