Secret Santa: Τα πιο ιδιαίτερα δώρα για τους λάτρεις της μόδας

Λιγότερο από μια εβδομάδα μάς μένει για να υποδεχτούμε την ωραιότερη γιορτή του χρόνου και αν ακόμα δεν έχετε κάνει τα ψώνια σας, ευκαιρία να βγείτε για safari δώρων στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Γιατί όλο και κάποιον συνάδελφο θα θέλετε να ευχαριστήσετε με ένα μικρό δωράκι, όλο και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο περιμένει το πακετάκι του κάτω από το στολισμένο δέντρο. Εμείς λοιπόν, βρήκαμε τα πιο ξεχωριστά αντικείμενα, τα οποία όχι μόνο δεν θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε

στα μαγαζιά, αλλά και τα οποία θα εκτιμήσει δεόντως κάθε αυθεντικός λάτρης της μόδας!

Opera Gloves

Κάθε σωστά ενημερωμένη fashion lover γνωρίζει πως τα γάντια της όπερας αποτελούν φέτος τεράστια τάση, αφού συνοδεύουν με τον πιο κομψό τρόπο κάθε χριστουγεννιάτικο outfit και μη. Το τέλειο δώρο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Γούνινο Καπέλο

Γιατί έξω έχει κρύο και εκτός από προστασία απαιτούμε και στιλ. Τα γούνινα καπέλα κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές, εμάς όμως μας αρέσουν όλα γιατί είναι ιδιαίτερα και εξαιρετικά hot.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERONICA (@veronicaferraro)

Πέρλες

Πιο εντυπωσιακές κι από τα στολίδια του δέντρου. Οι κομψές πέρλες φοριούνται στο λαιμό, στα χέρια, σαν αξεσουάρ στα ρούχα, μέχρι και σε τσάντες και διακοσμούν με τον πιο φινετσάτο τρόπο καθημερινά και glam outfits.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα