Selena Gomez: Γιατί απενεργοποίησε τα σχόλιά της στο Instagram;

00:01 13/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μια κίνηση που δημιούργησε πολλά έρωτηματικά έκανε πριν λίγες μέρες η Selena Gomez. Απενεργοποίησε τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φυσικά, πολλοί σκέφτηκαν πώς αυτή η κίνηση έγινε μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Hailey Bieber.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να συνδυάσουν τα γεγονότα, δεδομένου ότι είχε σχέση για οκτώ χρόνια

με τον Justin Bieber.

Αλλά, όπως αποδείχθηκε, ο λόγος που απενεργοποιεί τα σχόλια δεν είχε καμία σχέση με την ιδρύτρια της Rhode Beauty.

“Απενεργοποίησα όλα τα σχόλια στις φωτογραφίες μου στο Instagram μόνο για τους φίλους μου. Νομίζω λοιπόν ότι έθεσα κάποια όρια για να με βοηθήσουν”, είπε σε συνέντευξη της, στο “The Today Show”.

“Προφανώς γκρίνιαξαν γι’ αυτό oι φανς. Γκρινιάζουν για τα πάντα”, πρόσθεσε η τραγουδίστρια όταν βρέθηκε στη “Σύνοδο Κορυφής Ψυχικής Υγείας Rare Beauty 2024”.

Ο αγώνας της Selena Gomez με την ψυχική υγεία

Η Gomez μίλησε για την υγεία της και τους αγώνες ψυχικής υγείας της όλα αυτά τα χρόνια. Το 2020 διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή. “Πρέπει να πω ότι το σκεφτόμουν πολύ. Και έχω τραβηχτεί προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις για να μην το πω ή να μπορώ να το πω”, είπε.”Αλλά μόλις το έκανα, δεν υπήρχε επιστροφή. Ήμουν πολύ περήφανη”, πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι συνειδητοποίησε ότι δυσκολευόταν πριν ζητήσει βοήθεια.

“Δεν καταλάβαινα το μυαλό μου. Δεν καταλάβαινα τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά μου. Και νομίζω ότι αυτή ήταν πιθανώς η πιο οδυνηρή περίοδος της ζωής μου”, εκμυστηρεύτηκε η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα