Selena Gomez: Θα διαγράψει το Instagram της μετά τις αντιδράσεις για τα σχόλιά της για τη σύγκρουση στη Γάζα;

08:01 4/11/2023 - Πηγή: InStyle

Το έχει κάνει και σκέφτεται να το κάνει ξανά. Ο λόγος για τη Selena Gomez που η σχέση της με τα social media είναι σίγουρα «περίπλοκη». Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να κάνει ένα Instagram Story την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, το οποίο μάλιστα και διέγραψε μετά από λίγο.

Η 31χρονη pop star

και ιδρύτρια του Rare Beauty, μοιράστηκε με τους 430 εκατομμύρια ακολούθους της την απογοήτευσή της. «Θα κάνω ένα διάλειμμα και θα διαγράψω το Instagram μου», έγραψε στο κείμενό της. «Τελείωσα. Δεν υποστηρίζω τίποτα από όσα συμβαίνουν» έγραψε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν τέσσερις ημέρες η Selena Gomez είχε πάρει θέση για τη σύγκρουση στη Γάζα. «Έχω κάνει ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. H καρδιά μου ραγίζει βλέποντας το μίσος, τη βία και τον τρόμο που συμβαίνει στον κόσμο. Υπάρχει φρίκη» έγραψε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. «Είναι οδυνηρό ομάδες ανθρώπων να βασανίζουν και να σκοτώνουν ανθρώπους. Είναι φρικτό. Πρέπει να προστατεύουμε όλους τους ανθρώπους, ειδικά τα παιδιά. Να σταματήσουμε τη βία οριστικά. Λυπάμαι αν τα λόγια μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για όλους. Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο. Αλλά μια ανάρτηση δεν θα το κάνει. Με αγάπη, Selena».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήραν θέση και απάντησαν στα όσα είπε. Πολλοί από αυτούς μάλιστα κατακεραύνωσαν την πρώην ηρωίδα του Disney Channel, θεωρώντας πως κρατά ουδέτερη στάση. Πρόσφατα βέβαια έκανε η ίδια like σε μια φιλοϊσραηλινή ανάρτηση της κωμικού Amy Schumer.

«Η Selena Gomez είναι κυριολεκτικά το 3ο άτομο με τους περισσότερους followers στο Instagram με σχεδόν μισό ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ followers», έγραψε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Μια ανάρτηση θα κάνει τη διαφορά. Αυτός είναι ο λόγος που με ενοχλεί όταν οι διάσημοι κάνουν μια “ουδέτερη” δήλωση. Το κάνουν μόνο και μόνο λόγω της φήμης τους. Όχι επειδή υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον εκ μέρους τους για ό,τι συμβαίνει» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης.

Αν όντως διαγράψει τον λογαριασμό της, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια προβαίνει σε αυτή την κίνηση, μιας το έχει κάνει ξανά.

Προς το παρόν πάντως, έχει απενεργοποιήσει τα σχόλιά της, προφανώς για να μην δέχεται άλλα αρνητικά μηνύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα