Shakira: To “τελευταίο αντίο” της στη Βαρκελώνη – Aποχώρησε με τους γιους της μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué

11:08 3/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Shakira εγκατέλειψε τη Βαρκελώνη μαζί με τους δύο γιους της, σε έναν συναισθηματικό αποχαιρετισμό, μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué.

Τα ισπανικά Μέσα ανέφεραν ότι η 46χρονη καλλιτέχνις εγκατέλειψε την καταλανική πρωτεύουσα γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής για άγνωστη τοποθεσία και δεν θα επιστρέψει ενόψει της μετεγκατάστασής της στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Η καταλανική εφημερίδα El Periodico περιέγραψε τη σκηνή ως το “τελευταίο αντίο” της, αφού μετά τις διακοπές θα συνεχίσουν για

το Μαϊάμι όπου θα κάνουν νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Así se despidió Shakira de la prensa que la esperaba en el aeropuerto antes de su partida a EEUU. No puedo dejar de sentir empatía con ella, muy mamá de sus dos hijitos, dejando todo atrás. Piqué calenturiento, hueco y malagradecido. pic.twitter.com/xjBn4MSPbw

— Rebeca (@_ajaytuque) April 3, 2023

Η Shakira έδειχνε συγκινημένη καθώς αποχαιρετούσε τους αγαπημένους της, αποχωρώντας οριστικά από την πόλη που ήταν σπίτι της εδώ και χρόνια, συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, τον 10χρονο Milan και τον 8χρονο Sasha.

Η είδηση της αναχώρησής της ακολούθησε προηγούμενες αναφορές ότι ο πρώην σύντροφός της, Gerard Piqué ήταν έξαλλος, αφού η Κολομβιανή σουπερστάρ ειδοποίησε μόνο λίγες ημέρες πριν ότι θα έφευγε για Μαϊάμι αργότερα αυτήν την εβδομάδα, ώστε τα παιδιά τους να ξεκινήσουν το σχολείο εκεί στις 11 Απριλίου.

Colegas periodistas abordaron a @shakira en el aeropuerto de Barcelona en el momento en el que llegaba con sus hijos y su hermano Tonito para irse a Miami, algunos tuvieron gratas palabras para ella #EuropaPress pic.twitter.com/ccYHZRrFTf

— Dereck Blanco (@dereckblanco) April 2, 2023

Pique really is a f*cking idiot!!!

Teary-eyed Shakira says emotional farewell at airport as she leaves Barcelona for GOOD with sons after Pique split | The Sun

— Derek Blair (@dishydes) April 3, 2023

Ο ισπανικός κουτσομπολίστικος ιστότοπος Vanitatis ανέφερε την Παρασκευή, ότι η Shakira θα εγκατέλειπε τη Βαρκελώνη για τις ΗΠΑ με τους γονείς και τους γιους της πριν από το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Oι δημοσιογράφοι Lorena Vasquez και Laura Fa, που ασχολούνται συχνά με τη Shakira για λογαριασμό της εφημερίδας El Periodico, είπαν ότι η δικηγόρος της καλλιτέχνιδας, Pilar Mane, είπε στον δικηγόρο του Piqué, Ramon Tamborero, με επίσημη ανακοίνωση ότι αποχωρεί οριστικά. Είπαν ότι η Shakira είχε τηλεφωνήσει στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα για να επιβεβαιώσει την είδηση.

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι τα δύο αγόρια θα ξεκινούσαν σχολείο στη Φλόριντα στις 11 Απριλίου, προσδιορίζοντας το εκπαιδευτικό κέντρο Miami Country Day, που βρίσκεται ακριβώς βόρεια της πόλης και έχει τη φήμη ως ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία για παιδιά της ηλικίας τους, ως το σχολείο που θα φοιτήσουν οι δύο γιοι της.

Ο Piqué λέγεται ότι είναι έξαλλος και στο σκοτάδι ακόμη για το ποια ακριβώς μέρα θα έφευγαν για τις ΗΠΑ. Οι Lorena Vasquez και Laura Fa είπαν ακόμη ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής “είναι πολύ ενοχλημένος γιατί του το είπαν τελευταία στιγμή. Διαφωνεί με το γεγονός ότι τα παιδιά δεν θα τελειώσουν τη σχολική χρονιά στη Βαρκελώνη.”

1 year & 3days after Shakira hinted about a problem in Paradise,she leaves Barcelona full of hope,gratitude & joy.

Her children jumping,dancing, being kids,seemingly excited to face their lives as a family of 3.

I am emotional but feels so much joy for her. A new era comes! pic.twitter.com/4mldRff2Fy

— Hindi Silencio (@hindisilencio) April 2, 2023

Οι δημοσιογράφοι είχαν προσδιορίσει την 1η Απριλίου ως την ημερομηνία που η Shakira θα έφευγε από την Ισπανία με τα παιδιά της, αφού είχε αναστείλει προηγούμενα σχέδια για ταξίδι στην αρχή της χρονιάς λόγω της κακής υγείας του 91χρονου πατέρα της William Mubarak.

Αυτό ήταν πριν η μητέρα της Nidia Ripoll νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της καταλανικής πρωτεύουσας, αφού διαπιστώθηκε θρόμβος αίματος στο πόδι της.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Μάιο έπειτα από 12 χρόνια σχέσης και επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο ότι είχαν καταλήξει σε συμφωνία έπειτα από μια παρατεταμένη διαπραγμάτευση που κορυφώθηκε με μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους. Υπέγραψαν τη συμφωνία σε δικαστήριο της Βαρκελώνης τον επόμενο μήνα.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας ο Piqué, που τώρα βγαίνει με την 24χρονη φοιτήτρια Clara Chía, θα περνάει τις διακοπές με τα παιδιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα