Shakira: Ανακάλυψε την απιστία του Piqué από το άδειο βάζο της μαρμελάδας; Τι απαντά στις φήμες

15:31 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Shakira, σε νέα συνέντευξή της, μίλησε για το τέλος της σχέσης της με τον Gerard Piqué και αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να μαθαίνει σχετικά με την απιστία του όταν παρατήρησε πως το βάζο μαρμελάδας φράουλα που έτρωγε μόνο η ίδια, είχε αδειάσει.

Η 47χρονη σταρ, μιλώντας στους Sunday Times, δήλωσε ότι

οι φήμες αυτές “δεν είναι αληθινές”.

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2022, έπειτα από περίπου 12 χρόνια σχέσης, ενώ είναι γονείς δύο γιων, του Milan, 11 ετών, και του Sasha, 9 ετών.

Στον απόηχο του χωρισμού τους, ο Piqué ξεκίνησε ένα ειδύλλιο με την Clara Chia Marti, τη φερόμενη πέτρα του σκανδάλου στη σχέση των δύο σταρ.

Πάντως, στις εικασίες για το περιστατικό με το μαρμελάδα ήρθε να προστεθεί και το μουσικό βίντεο για το single Te Felicito της Κολομβιανής σουπερστάρ, μια συνεργασία με τον Rauw Alejandro, τον Απρίλιο του 2022.

Το βίντεο περιελάμβανε μια σκηνή στην οποία η Shakira φαινόταν να ψάχνει στο ψυγείο της,. Αυτό το γεγονός πυροδότησε εικασίες για πιθανούς υπαινιγμούς λόγω του τέλους της σχέσης της με τον Piqué.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε σχετικά με τη σκηνή τον Μάιο του 2022 ως καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή This Morning του Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με το ShowNews Today, είπε ότι κοίταξε μέσα στο ψυγείο στο κλιπ σε μια προσπάθεια “να βρει την αλήθεια”. Η Shakira πρόσθεσε: “Είναι όταν πηγαίνω στο ψυγείο και βρίσκω το κεφάλι του Rauw Alejandro”.

Σύμφωνα με το ShowNews Today, η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Socialite ήταν η πρώτη που συνέδεσε το περιστατικό με τη μαρμελάδα, επικαλούμενη συνέντευξη της Shakira. Η Shakira κατάλαβε ότι κάποιος άλλος βρισκόταν στο σπίτι, σύμφωνα με το πρακτορείο, με αποτέλεσμα να υποπτευθεί τον Piqué ότι την είχε προδώσει δύο φορές. Η θεωρία της μαρμελάδας επέμεινε μέσω των θαυμαστών της τραγουδίστριας που έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Στη συνέντευξη με τους Sunday Times, η Shakira μίλησε επίσης για το πώς εξισορροπούσε την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική της. “Για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο“, είπε η Shakira. “Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα