Shakira: Ένας… ανεπιθύμητος επισκέπτης διέκοψε το γύρισμα του νέου βίντεο κλιπ της – “Πράγματα που συμβαίνουν ακόμα και στις γοργόνες”

15:26 26/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ένας… αρουραίος λίγο έλειψε να καταστρέψει τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Shakira. Η διάσημη τραγουδίστρια όταν ηρέμησε από την λαχτάρα που πήρε, ανήρτησε ένα βίντεο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο προκειμένου να μοιραστεί την άτυχη στιγμή που βίωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια του νέου της μουσικού βίντεο με τίτλο «Copa Vacia», στο οποίο είναι ντυμένη γοργόνα, βρίσκεται ξαπλωμένη στα σκουπίδια. Ξαφνικά, ένας αρουραίος πετάγεται από τα αριστερά και περπάτησε σε απόσταση αναπνοής από την Shakira.

Όπως ήταν φυσικό όταν τον αντιλήφθηκε, άρχισε να ουρλιάζει ενώ στη συνέχεια έκανε προσπάθειες να σηκωθεί από το έδαφος, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς η ουρά της στολής, την εμπόδιζε.

Αντιμετωπίζοντας το περιστατικό με χιούμορ, ανέβασε το κλιπ στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Πράγματα που συμβαίνουν ακόμα και στις γοργόνες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Shakira: Αφήνει πίσω της τα νομικά προβλήματα και σαρώνει στα Premios Juventud

Keywords
Τυχαία Θέματα