Shakira: Επιβεβαιώνονται οι φήμες για σχέση με τον 31χρονο Lucien Laviscount – Γιατί ανησυχούν οι φίλοι της

16:08 4/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μετά τις φήμες έρχεται η επιβεβαίωση. Η Shakira βγαίνει πράγματι με τον Βρετανό ηθοποιό Lucien Laviscount, αφού τον ερωτεύτηκε στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Punteria. Oι αισθησιακές κινήσεις, τα καυτά ενσταντανέ και οι τρυφερές χειρονομίες στη διάρκεια του βιντεοκλίπ πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο ανάμεσα στη 47χρονη Κολομβιανή σουπερστάρ και τον 31χρονο πρωταγωνιστή του Emily In Paris.

Ωστόσο, αυτή η σχέση έχει προκαλέσει ανησυχία στους φίλους της,

οι οποίοι φοβούνται ότι ο Βρετανός ηθοποιός είναι με τη Shakira μόνο για τη φήμη.

Οι εσωτερικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι το ζευγάρι είναι μαζί, αλλά δεν έχουν “έντονη σχέση”, προς ανακούφιση των φίλων της Shakira, οι οποίοι φέρεται να φοβούνται ότι θα της ραγίσει την καρδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

“Η Shakira θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί – αλλά οι φίλοι της ανησυχούν επειδή ο Lucien έχει αναρριχηθεί σιγά-σιγά στη σκάλα των διασημοτήτων, ενώ έβγαινε με γυναίκες που ήταν όλες λιγότερο διάσημες από τη Shakira“, δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στη DailyMail.com.

“Οι γυναίκες με τις οποίες έχει πάει είναι όλες πολύ διαφορετικές. Τώρα βλέπει τη Shakira και αυτή θέλει αγάπη. Αλλά οι φίλοι της φοβούνται ότι αυτός θέλει απλώς να μάθει ο κόσμος το όνομά του και εκείνη του το προσφέρει. Βλέπουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν έχουν ακόμη σοβαρή σχέση“.

Υποστήριξαν ότι “δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην της” Gerard Piqué και ότι όλοι γύρω της “γνωρίζουν ότι ο Lucien είναι μέσο να πάρει το αίμα της πίσω. Βγαίνει με κάποιον που φοβούνται ότι είναι παίκτης και ότι θα καεί“, είπε ο φίλος.

Pics don't lie. #Shakira and Lucien Laviscount in NYC. (: MEGA) pic.twitter.com/mMn3viduNx

— OK! Magazine USA (@OKMagazine) March 28, 2024

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα και φέρεται ο ηλεκτρισμός να ήταν κεραυνοβόλος. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο, το ζευγάρι απόλαυσε δείπνο στο ιταλικό εστιατόριο Carbone στη Νέα Υόρκη. Πριν από την κολομβιανή καλλονή, ο Lucien είχε προβεβλημένη σχέση με την πρώην τραγουδίστρια των Atomic Kitten, Kerry Katona. Ο Lucien γνώρισε την Kerry το 2011, όταν εκείνος ήταν 19 ετών και εκείνη 31, στο Celebrity Big Brother. Βιντεοσκοπήθηκαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στο reality show και συνδέθηκαν μετά την αποχώρησή τους από το σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα