Shakira: Νέα συνάντηση με τον Lewis Hamilton μετά το Γκραν Πριν στο Μαϊάμι

17:08 12/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Shakira απόλαυσε μία… βαρκάδα στην ακτογραμμή του Μαϊάμι και μαζί της είχε και ενδιαφέρουσα παρέα.

Ώρες μετά που η Κολομβιανή σουπερστάρ συναντήθηκε με τον πρωταθλητή της F1, Lewis Hamilton σε εστιατόριο του Μαϊάμι όπου πλέον έχει εγκατασταθεί η ίδια με τους γιους της και ο Hamilton ήταν εκεί με αφορμή το

Γκραν Πρι, ήρθε μια δεύτερη συνάντηση. Αυτήν τη φορά η Shakira και ο σταρ της Formula 1 μαζί με τους φίλους τους επιβιβάστηκαν σε σκάφος, που ήταν δεμένο στην προβλήτα μπροστά στην έπαυλή της.

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Hamilton έδωσε το χέρι του στη Shakira για να την βοηθήσει να ανέβει στο σκάφος. Κοντά του ήταν και ένας από τους πιο στενούς του φίλους, ο Miles Chamley-Watson.

Ώρες πριν από αυτήν τη βόλτα η Shakira συνάντησε τυχαία τον Hamilton, ενώ αυτός απολάμβανε το γεύμα του με τον Chamley-Watson και μεγάλη παρέα. Η Κολομβιανή σταρ τον χαιρέτισε και αυτός ανταπέδωσε με ένα χαμόγελο.

Ωστόσο, αν και η Shakira είναι single μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué, o Hamilton φέρεται να συνδέεται ρομαντικά με τη Βραζιλιάνα καλλονή, Juliana Nalu.

Η 24χρονη, η οποία προηγουμένως φέρεται να έβγαινε με τον Kanye West, εθεάθη στο πάντοκ του Γκραν Πρι στο Μαϊάμι και εικάζεται ότι πήγαν μαζί στο φεστιβάλ της Coachella.

Όμως, ήταν απούσα από τη βόλτα με το σκάφος, με τον πρωταθλητή της F1 να προτιμά προφανώς την παρέα των στενών του φίλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα