Shakira: Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν παρέκαμψε ουρά για να μπει σε πάρτι Halloween

12:53 1/11/2022 - Πηγή: InStyle

Οργή προκάλεσε η Shakira όταν προσπέρασε την ουρά που είχε σχηματιστεί για ένα πάρτι Halloween, τη στιγμή που οικογένειες περίμεναν έως και 90 λεπτά.

Η Κολομβιανή σουπερστάρ επισκεπτόταν τούνελ του τρόμου στη Βαρκελώνη όπου διεξαγόταν πάρτι για το Halloween. Ωστόσο, αντί να περιμένει υπομονετικά τη σειρά της, παρέκαμψε την ουρά από γονείς και παιδιά,

που περίμεναν υπομονετικά για να μπουν, προκαλώντας οργή και απογοήτευση.

Shakira se cuela en una fiesta y tenemos las imágenes #Socialité612 pic.twitter.com/AMEeORBc19

— SOCIALITÉ (@socialitet5) October 30, 2022 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Να σημειωθεί ότι η Shakira είχε μαζί τα παιδιά της και φίλους με τις μητέρες τους και όλη η παρέα παρέκαμψε την ουρά και τρύπωσε στην εκδήλωση. “Αυτή η στάση φρίκαρε τους παριστάμενους” αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα και προστίθεται: “Όλος ο κόσμος εξοργίστηκε γιατί ήταν μία εικόνα χάλια. Άρχισαν να τους χωρίζουν όλους και η Shakira εμφανίστηκε με τα παιδιά της και δύο άνδρες ασφαλείας και μπήκαν κρυφά” είπε δημοσιογράφος του Socialité.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

“Παρά τις διαμαρτυρίες η Shakira δεν πτοήθηκε. Έγιναν συζητήσεις και αιτήματα να μην γίνει αυτό, αλλά οι διοργανωτές είπαν ότι αφήνουν όποιον θέλουν“ πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Πάντως, μερικές ώρες μετά η Shakira ανέβασε βίντεο στα social media όπου βρίσκεται στο νοσοκομείο και προσφέρει βοήθεια για την αποθεραπεία του πατέρα της. Η ίδια του κάνει ασκήσεις στα πόδια και τον παροτρύνει να κάνει κινήσεις. Ο 91χρονος πατέρας της περνά μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μήνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

“Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε επισκέψεις στο νοσοκομείο και κοστούμια Halloween” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Κολομβιανή σουπερστάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα