Shannen Doherty: Τα δάκρυά της για τον Luke Perry – “Νόμιζα ότι θα έφευγα πρώτη”

16:33 4/2/2024 - Πηγή: InStyle

Οι πρωταγωνιστές του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν τον θάνατο του Luke Perry, σχεδόν πέντε χρόνια μετά. Η απουσία του είναι ιδιαίτερα έντονη. Ο σταρ πέθανε τον Μάρτιο του 2019 σε ηλικία 52 χρόνων έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Shannen Doherty με τον Jason Priestley, σε εμφάνισή τους στο MegaCon στο Ορλάντο, σε πάνελ για την επιτυχημένη σειρά, μίλησαν για τον αγαπημένο τους συμπρωταγωνιστή.

lang="en" dir="ltr">Luke Perry Shannen Doherty and Jason Priestley pic.twitter.com/pvAygmoSug

— Alicia (@LukeLauraGH) December 25, 2022

Η Doherty δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της όταν ο Priestley αναφέρθηκε στον Perry. Μόλις άκουσε το όνομά του, η ηθοποιός άρχισε να κλαίει. Σκούπισε τα δάκρυα με το αριστερό της χέρι ενώ μετά σηκώθηκε από τη θέση της για να πάρει ενα χαρτομάντηλο να σκουπίσει τα δάκρυά της.

shannen doherty and luke perry as brenda and dylan, teen tv royals. pic.twitter.com/tXqWsXttDw

— (@eyesopens) March 5, 2019

“Ήταν σοκαριστικό” ομολόγησε η Doherty, της οποίας η ηρωίδα είχε ένα ειδύλλιο με τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Perry στη σειρά. Όπως πρόσθεσε: “Έχω μια πολύ ενστικτώδη αντίδραση κάθε φορά που κάποιος αναφέρει τον Luke, επειδή ως κάποια με καρκίνο – και μάλιστα έναν πραγματικά φρικτό καρκίνο στο στάδιο 4 – νόμιζα ότι θα ήμουν η πρώτη που θα έφευγε. Έτσι, όταν ήταν ο Luke, πραγματικά με έριξε στα τάρταρα”

Στη σκηνή του MegaCon, η Doherty εξήγησε ότι αυτή και ο Perry ήταν κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εφηβικού δράματος της δεκαετίας του ’90, αλλά παραδέχτηκε ότι “υπήρχαν στιγμές που δεν ήμασταν τόσο κοντά” τα χρόνια μετά το τέλος της σειράς το 2000.

“Αλλά αργότερα ήμασταν εξαιρετικά δεμένοι“, πρόσθεσε. “Οπότε το να τον χάσουμε ενώ η σχέση μας μόλις άνθιζε κατά κάποιο τρόπο ως φίλοι και ο σεβασμός και ο θαυμασμός μας ο ένας για τον άλλον έφτανε στο μέγιστο δυνατό βαθμό… ήταν απλά πολύ δύσκολο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle