Sharon Stone: Τώρα και επίσημα ζωγράφος – Εντυπωσίασε με το ταλέντο της στην πρώτη της σόλο έκθεση

13:30 15/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ότι η Sharon Stone είναι και ζωγράφος το γνωρίζαμε.

Άλλωστε, συχνά πυκνά η ίδια μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από τους πίνακές της ή δημιουργικές στιγμές της.

Αυτήν τη φορά, όμως, η Χολιγουντιανή σταρ τόλμησε και πραγματοποίησε την πρώτη της σόλο έκθεση ζωγραφικής.

Credit: Sharon Stone/Instagram

Η Sharon Stone επέλεξε την γκαλερί Allouche στο Λος Άντζελες για την πρώτη της έκθεση,

υπό τον τίτλο “‘SHEDDING”, όπου πράγματι εντυπωσίασε και με το ταλέντο της στη ζωγραφική. Οι παριστάμενοι είχαν μόνο τα καλύτερα να πουν.

Οι υπεύθυνοι της γκαλερί μοιράστηκαν στον λογαριασμό τους στο instagram κάποια από τα έργα της Stone που εκτέθηκαν και πράγματι είναι εντυπωσιακά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allouche Gallery (@allouchegallery)

Η Sharon Stone ξεκίνησε τη ζωγραφική ως χόμπι στη διάρκεια του lockdown στην πανδημία του κορονοϊού και φαίνεται πως εξέλιξε το ταλέντο της, στο σημείο που να εκθέτει τα έργα Τέχνης της και σε γκαλερί.

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η Stone έκανε ντεμπούτο με τα έργα της Μοντέρνας Τέχνης σε ιδιωτική προβολή στο Georgian Hotel στη Σάντα Μόνικα.

Η Sharon φάνηκε να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη τη βραδιά των εγκαινίων της έκθεσής της και μάλιστα κατέγραψε η ίδια στο κινητό της τα καλύτερα στιγμιότυπα, ενώ στη συνέχεια πόζαρε με άλλους λάτρεις της Τέχνης, στην γκαλερί που ανήκει στην Ornela March.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fitz (@c.fitz_)

Ενώ τη γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες ταινίες, πλέον η σταρ αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου της σε άλλη τέχνη, τη ζωγραφική. Πέρυσι, μοιράστηκε στο Instagram εικόνες όπου δούλευε πάνω σε έναν μεγάλο καμβά χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα