Sharon Stone: Ξέσπασε σε δάκρυα σε μια πολύ συγκινητική στιγμή – “Moυ πήρε 35 χρόνια αλλά είμαι στο σωστό δωμάτιο”

16:44 27/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sharon Stone δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τους ανθρώπους που θαυμάζει τόσο πολύ ώστε να ρισκάρει τη ζωή της για να σταθεί στο πλευρό τους.

Σε μια νέα συνέντευξη για το TRT World. η 66χρονη σταρ είπε ότι ένιωσε υπέρτατη ευτυχία όταν άρχισε να συνεργάζεται με ανθρώπους που πολεμούσαν για την ειρήνη και πάντα

θαύμαζε.

Στόχος της ήταν να βοηθήσει τους άλλους με τη διασημότητά της και αυτό πέτυχε. Η ίδια έχει επίσης κερδίσει ένα βραβείο Ειρήνης. Συγκεκριμένα, το 2013, η Stone έλαβε το βραβείο Peace Summit Award. Το βραβείο της απονεμήθηκε για “τις δραστηριότητές της που έφεραν αλληλεγγύη και νέα ελπίδα στα εκατομμύρια των ανθρώπων που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται ενάντια στην τραγωδία του HIV/AIDS”.

From Hollywood’s challenges to the Nobel Prize stage, Sharon Stone chats to Alex Salmond on how her resilience and passion achieved her dreams

Watch the full Turkish Tea Talk episode here: https://t.co/A3MJg96IdC pic.twitter.com/yHuN8eDiWl

TRT World (@trtworld) April 25, 2024

Σε μια νέα συνέντευξη με τον Alex Salmond για το Turkish Tea Talk, η Sharon δεν έκρυψε τη συγκίνησή της λέγοντας ότι αγαπούσε τους ανθρώπους που συναντούσε στον ρόλο της ως παγκόσμια ανθρωπίστρια.

Η σταρ δάκρυσε μιλώντας για το γεγονός ότι μπορούσε να περάσει χρόνο με ειρηνοποιούς που θαύμαζε, όπως η Betty Helena Williams, πολιτικός των Εργατικών της Ουαλίας.

“Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θαρραλέοι… ξαφνικά ένιωσα ότι βρίσκομαι στο σωστό αναθεματισμένο δωμάτιο, αυτοί είναι οι άνθρωποί μου, θα στεκόμουν στον δρόμο με αυτούς τους ανθρώπους, θα ρίσκαρα τη ζωή μου με αυτούς τους ανθρώπους, με καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνω” είπε μέσα από τα δάκρυά της.

“Χρειάστηκαν 35 χρόνια, αλλά είμαι στο σωστό δωμάτιο“, είπε για τη συνεργασία με τους ήρωές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα