Sherika De Armas: Πέθανε στα 26 της η πρώην Μις Ουρουγουάη – Έδινε μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Σοκ στον κόσμο των εστεμμένων και της ομορφιάς, αφού η πρώην Μις Ουρουγουάη, Sherika de Armas, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της στα καλλιστεία της Mις Κόσμος το 2015, πέθανε σε ηλικία 26 ετών.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η de Armas πέθανε την περασμένη εβδομάδα έπειτα από διετή μάχη με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Miss World Uruguay 2015, the beautiful Sherika De Armas,

has lost the tough battle she faced against uterine cancer at the age of 26. Rest in peace queen pic.twitter.com/hfXD1olNZ6

— PageantsNews (@PageantsNEWS) October 15, 2023

Στον διαγωνισμό Μις Κόσμος του 2015, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Σάνια της Κίνας, η de Armas ήταν μία από τις μοναδικές 18χρονες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Αν και δεν κατάφερε να μπει στις 30 καλύτερες του διαγωνισμού, χαρακτηρίστηκε “ένα από τα νέα πολλά υποσχόμενα ταλέντα της Ουρουγουάης” για το “όμορφο πρόσωπό της, το ύψος και τη χαρισματική προσωπικότητά της.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manggeku (@manggeku)

Στη ζωή της εκτός διαγωνισμού, η de Armas πουλούσε προϊόντα ομορφιάς και lifestyle μέσω του Shey De Armas Beauty Studio, το οποίο ίδρυσε. Σε προηγούμενη συνέντευξή της στην ισπανική γλώσσα, η de Armas είχε δηλώσει ότι “πάντα ήθελε να γίνει μοντέλο, είτε μοντέλο ομορφιάς, είτε διαφημιστικό μοντέλο, είτε μοντέλο πασαρέλας”.

“Μου αρέσει ό,τι σχετίζεται με τη μόδα και πιστεύω ότι στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού ομορφιάς, το όνειρο κάθε κοπέλας είναι να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στη Μις Κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να ζήσω αυτή την εμπειρία γεμάτη προκλήσεις”, είχε πει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pageant News Revolution (@pageantnewsrevolution)

Εκτός από τα καλλιστεία και τις επιδιώξεις της στον κόσμο της ομορφιάς, η de Armas αφιέρωσε επίσης τον χρόνο της στο Ίδρυμα Pérez Scremini, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Οι φίλοι και η οικογένεια θρήνησαν τη νεαρή γυναίκα. Ο αδελφός της, Mayk’ De Armas έγραψε: “Πέτα ψηλά, μικρή αδελφή. Πάντα και για πάντα“.

Η νυν Μις Ουρουγουάη, Carla Romero, έγραψε ότι η De Armas ήταν “πολύ μπροστά γι’ αυτόν τον κόσμο”.

Πρόσθεσε ότι η εντυπωσιακή μελαχρινή ήταν “μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Global Pageantry (@globalpageantry)

Keywords
Τυχαία Θέματα