She’s back! H Rihanna επιστρέφει επιτέλους με μια νέα συλλογή Fenty x Puma και ο κόσμος της μόδας ανυπομονεί

15:11 3/3/2023 - Πηγή: InStyle

Είναι πραγματικά η χρονιά της Rihanna. Μετά από μια θριαμβευτική επιστροφή στη σκηνή του Super Bowl – όπου αποκάλυψε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την εγκυμοσύνη της- η Rihanna τώρα ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Fenty x Puma. Σε μια ανάρτηση στο instagram

στη ροή της Puma, η μάρκα αποκάλυψε ότι η δεύτερη συλλογή έρχεται σύντομα.

Ο λόγος που η Rihanna έκανε την πιο «ντυμένη» εμφάνιση στην πιο iconic performance της ever!

Η συνεργασία της Rihanna με τον κολοσσό αθλητικών ειδών ξεκίνησε το 2014, όταν η τραγουδίστρια ανακοινώθηκε ως creative director. Το γεγονός διαδέχθηκε μια συλλογή από trainers που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Puma (τα οποία φυσικά, εξαντλήθηκαν αμέσως) που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το 2016 με ένα runway show όπου περπάτησαν πολλοί διάσημοι στην πασαρέλα. Η ready-to-wear συλλογή κυκλοφόρησε το 2017, έφτασε στα καταστήματα το 2018, αλλά οι θαυμαστές της μόδας περίμεναν το επόμενο drop από τότε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUMA (@puma)

Η αναμονή φτάνει στο τέλος της καθώς το Fenty x Puma επιστρέφει. Από την ανακοίνωση στο Instagram δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ σύντομα, καθώς η RiRi είναι φέτος στα καλύτερά της.

Τι να περιμένουμε;

Αν οι προηγούμενες συλλογές ήταν super cool σκεφτείτε σε αυτή τι θα γίνει. Περιμένουμε sporty εμφανίσεις με το χαρακτηριστικό στιλ της Rihanna με φαρδιά cargo παντελόνια, υπερμεγέθεις αθλητικές φόρμες, crop top και slip φορέματα. Την ίδια στιγμή αυτό που μας ενθουσιάζει περισσότερο είναι τα παπούτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα