Simon Cowell: Σε σοκ οι θαυμαστές του μετά τη νέα εμφάνισή του

Ο Simon Cowell προκάλεσε νέο σοκ στους θαυμαστές του με την εμφάνισή του στο Royal Variety Performance.

Ήταν στην αρχή του μήνα που πυροδότησε ανησυχία ανάμεσα στους θαυμαστές του, όταν εμφανίστηκε αγνώριστος σε βίντεο όπου καλούσε τους θεατές σε ακρόαση για το Britain’s Got Talent, μέρες μετά που ο κριτής David Walliams παραιτήθηκε από την εκπομπή.

Οι ακόλουθοί του δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν τη λεία επιδερμίδα με τα ολόλευκα δόντια και τα έντονα χαρακτηριστικά, που μοιάζουν να είναι αποτέλεσμα κοσμητικής επέμβασης.

Simon Cowell: Αγνώριστος ο 63χρονος παρουσιαστής – Η αλλαγή στην εμφάνισή του που σόκαρε τους θαυμαστές του

Ωστόσο, τώρα που προβλήθηκε η εκπομπή στο ITV, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, άρχισε νέο κύμα σχολίων με τους θαυμαστές του να επιμένουν ότι ομεγιστάνας της μουσικής έχει πειράξει κάτι στο πρόσωπό του.

Ο Simon Cowell παρουσίαζε τον νικητή του BGT, Axel Blake, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήταν σχεδιασμένα. Ο κριτής του X-Factor έσπασε κατά λάθος το χρυσό buzzer σε μια περίεργη κίνηση.

Ο παραγωγός δίσκων προκάλεσε ανησυχία με την εμφάνισή του και ένας χρήστης του Twitter έγραψε: “Μόλις είδα τον Simon Cowell στην εκπομπή Royal Variety, τι έκανε στον εαυτό του; Φαίνεται πραγματικά φρικτό“, ενώ ένας άλλος σημείωσε: “Τι στο καλό έχεις κάνει στο πρόσωπό σου παλικάρι;” και ένας τρίτος πρόσθεσε: “Ο Simon Cowell πρέπει να σταματήσει να κάνει λίφτινγκ!”.

“Ο Simon Cowell έκανε λίγη δουλίτσα”” έγραψε χρήστης, ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε “Τι στο καλό συνέβη στον Simon Cowell;“.

Keywords
Τυχαία Θέματα